Μιχάλης Μπούσης ΟΦΗ

Ηχηρό «μήνυμα» Μπούση: «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά, τώρα και στο μέλλον»

ΟΦΗ
Ηχηρό «μήνυμα» Μπούση: «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά, τώρα και στο μέλλον»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μιχάλης με προσωπική του δήλωση στέλνει «μήνυμα» για το παρόν και το μέλλον του ΟΦΗ.

Είναι η πρώτη τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ, μετά από όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα με δική του ανάρτηση.

Στέλνει μήνυμα ενότητας για την τελική ευθεία της σεζόν, καλώντας του φιλάθλους να είναι υποστηρικτικοί για την ομάδα στο κρίσιμο παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας με τον Πανσερραϊκό.

Καταλήγοντας προσθέτει μια πολύ σημαντική παράμετρο και για τις δικές του προθέσεις.

«Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα για τον ΟΦΗ, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον», τονίζει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου των Κρητικών μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ:

«Είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΟΦΗ από τον Οκτώβριο του 2018 και πάντοτε προσπαθώ σκληρά και δίνω τα πάντα για να σας κάνω όλους περήφανους για την ομάδα μας, εντός κι εκτός γηπέδου.

Ανατράφηκα με αξίες και με αυτές ζω κάθε μέρα στην ζωή μου: Να δουλεύω σκληρά, να σέβομαι, να νοιάζομαι και ν’ αγαπώ τους συνανθρώπους μου. Αυτές τις αξίες δεν πρόκειται να τις αλλάξω για κανέναν και για τίποτε.

Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο οι αγώνες και τ’ αποτελέσματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να μαχόμαστε. Το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε! Αυτήν τη στιγμή ο ΟΦΗ μας χρειάζεται όλους ενωμένους και υποστηρικτικούς.

Το σπίτι μας, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του την ερχόμενη Δευτέρα και η ομάδα χρειάζεται την απόλυτη υποστήριξη όλων των φιλάθλων μας που θα βρεθούν στο «Γεντί Κουλέ». Πάντα πίστευα πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα για τον ΟΦΗ, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News