Ολυμπιακός ΟΦΗ Βούρος

Να γυρίσει τον… διακόπτη ο ΟΦΗ, πριν κολλήσει στην «κινούμενη άμμο»!

ΟΦΗ
Να γυρίσει τον… διακόπτη ο ΟΦΗ, πριν κολλήσει στην «κινούμενη άμμο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 90λεπτο στο «Καραϊσκάκη» το απόγευμα του Σαββάτου εξελίχθηκε σε… μαρτύριο για τον ΟΦΗ.

Ήταν απλά το επόμενο… επεισόδιο ενός σίριαλ με στοιχεία τραγωδίας, που παρακολουθούμε στο σύνολο σχεδόν της εφετινής σεζόν.

Όχι μόνο δε μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός, αλλά έγιναν τόσα λάθη, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα ιστορικά «βαρύ» τελικό αποτέλεσμα.

Τα τέσσερα γκολ και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες των Πειραιτωτών, δεν ήταν μόνο συνέπεια των λαθών, αλλά και της έλλειψης ποδοσφαιρικού εγωισμού.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου (θα ακολουθήσουν οι επτά αναμετρήσεις των play out), αν δεν γυρίσει τώρα ο… διακόπτης, κανείς δε μπορεί (ούτε θέλει) να σκέφτεται τι έχει… παρακάτω.

Η ομάδα του Ηρακλείου είναι σε μια συνθήκη, που απαιτούνται μια σειρά από ενέργειες, αλλά και ενότητα σ’ αυτή τη δύσκολη καμπή.

Πριν κολλήσει για τα καλά στην… κινούμενη άμμο. Ήδη οι ομάδες που είναι στις τέσσερις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας τον πλησιάζουν.

Στην παρούσα φάση, η νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μοιάζει να είναι… μονόδρομος.

Ο Πέπε Μελ, ανεξάρτητα με την πίστη που μπορεί να έχει ο ίδιος για την ανατροπή της κατάστασης, στην πράξη αυτό δεν φαίνεται ότι μπορεί να «βγει».

Η διοίκηση καλείται να πάρει τις αποφάσεις στο θέμα του προπονητή, δίνοντας το στίγμα για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος όπου θα κριθούν τα πάντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News