Κόουλμαν

Φαβορί ο Κόουλμαν για τον πάγκο του ΟΦΗ, άλλοι δύο τεχνικοί στο... κάδρο!

ΟΦΗ
Φαβορί ο Κόουλμαν για τον πάγκο του ΟΦΗ, άλλοι δύο τεχνικοί στο... κάδρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρις Κόουλμαν είναι ο επικρατέστερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, όμως δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η περίπτωση του Ουαλού είναι αρκετά προχωρημένη, όχι όμως και η μοναδική που βρίσκεται σ’ αυτό το στάδιο. 

Ο έμπειρος τεχνικός είναι εξ αρχής ψηλά στις προτιμήσεις των διοικούντων και χθες υπήρχε νέα επικοινωνία και μάλιστα σε διαφορετικά διαστήματα μέσα στη μέρα. 

Υπάρχει ταύτιση απόψεων σε αρκετά σημεία, όμως υπάρχουν και κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που παραμένουν «ανοιχτές». 

Με το ρυθμό που μεταβάλλονται τα δεδομένα σε τέτοιου είδους υποθέσεις, τα πάντα είναι πιθανό να συμβούν κάθε ώρα που περνάει. Ο Κόουλμαν φαντάζει το φαβορί για το «τιμόνι» του ΟΦΗ και αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί σύντομα με οριστική συμφωνία, έχοντας ένα βασικό πλεονέκτημα συγκριτικά με τους άλλους υποψήφιους. Αυτό δεν είναι άλλο, από την πρόσφατη παρουσία του στον πάγκο του Ατρομήτου, καθώς γνωρίζει πολύ καλά το… πακέτο των δεδομένων της ελληνικής Super League. 

Μένει να δούμε αν οι δύο πλευρές θα δώσουν οριστικά τα… χέρια ή αν θα προκύψει κάτι άλλο σ’ αυτή την «κούρσα» της διαδοχής του Βάλντας Νταμπράουσκας. Το «διαζύγιο» με τον Λιθουανό τεχνικό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, αφού υπάρχουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που ρυθμίζονται.

Αν το «αντίο» του Νταμπράουσκας, ακολουθήσει το «καλωσόρισμα» του Κόουλμαν (οι δύο τους στην κεντρική φωτογραφία από το παιχνίδι ΟΦΗ-Ατρόμητος), είναι κάτι που θα φανεί άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι υπάρχουν δύο ακόμη υποψήφιοι προπονητές που έχουν κάνει «κλικ» στη διοίκηση και υπάρχουν επίσης συζητήσεις μαζί τους. 

Τέλος, η περίπτωση Τόμιτς βγήκε από το… κάδρο, καθώς κρίθηκε ότι αυτή την περίοδο δεν ευδοκιμούσαν οι συνθήκες για συνεργασία, ενώ ο Πολωνός Μάρεκ Πάπζουν δεν πέρασε από το διερευνητικό στάδιο. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News