Πέδρο Καραβέλα ΟΦΗ

Καραβέλα: «Έπρεπε να διαχειριστούμε την κατάσταση και οι παίκτες ήταν φανταστικοί» (vid)

ΟΦΗ
Καραβέλα: «Έπρεπε να διαχειριστούμε την κατάσταση και οι παίκτες ήταν φανταστικοί» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πέδρο Καραβέλα είχε τον ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Κηφισιά και έβγαλε το… καπέλο στους ποδοσφαιριστές.

Στάθηκε στην πνευματική και αγωνιστική ετοιμότητα που έδειξαν, έχοντας να διαχειριστούν και τη δυσκολία των τελευταίων ημερών.

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες. Οι παίκτες πάντα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, όμως τα πράγματα δεν έβρισκαν την σωστή ισορροπία, με την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί μέσω της απόφασης που πάρθηκε πριν από λίγες ημέρες», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: «Οι παίκτες έδωσαν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και βασικά προσπαθούσαμε να βρούμε στρατηγικές για να παίξουμε διαφορετικά. Σαν προπονητής που βρίσκομαι τώρα σε αυτήν την θέση, πρώτιστο μου μέλημα είναι πως θα χτίζουμε πράγματα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ αποτελέσματα, αλλά αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι μια καλή προετοιμασία, να παρουσιάσουμε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο για να κερδίζουμε. Δημόσια θέλω να πω ότι οι παίκτες έκαναν φανταστική δουλειά».

Για την αλλαγή σχηματισμού (από 3-5-2 σε 4-2-3-1) ο Πέδρο Καραβέλα υπογράμμισε: «Όταν μιλάω για μεγαλύτερη σύνδεση με την ταυτότητα της ομάδας, είναι η προσωπική μου άποψη, δεν έχει να κάνει με άλλους προπονητές που συνεργάστηκα στο παρελθόν, αλλά αφορά την κουλτούρα και την ταυτότητα της ομάδας. Είμαι αρκετό καιρό στην Ελλάδα για να γνωρίζω ποιος ήταν ο ΟΦΗ και πόσο ισχυρή ομάδα ήταν και κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν στέκομαι στην διάταξη γιατί κάναμε επιθέσεις με τέσσερις και αμυνόμασταν με τρεις».

Υπηρεσιακό προπονητή είχε χθες και η Κηφισιά, με τον Νώντα Κουτρουμάνο να τονίζει ότι τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη «μάχη» για την παραμονή. Η αθηναϊκή ομάδα φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Δανό, Ντέιβιντ Νίλσεν για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αναστασίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News