Λυσάνδρου ΟΦΗ

Ο Λυσάνδρου για την ατζέντα του ΟΦΗ: Συζήτηση με Νταμπράουσκας για ανανέωση και απόφαση για μεταγραφές!

ΟΦΗ
Ο Λυσάνδρου για την ατζέντα του ΟΦΗ: Συζήτηση με Νταμπράουσκας για ανανέωση και απόφαση για μεταγραφές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μηνάς Λυσάνδρου άνοιξε τα… χαρτιά του για τα θέματα που «τρέχει» η διοίκηση του ΟΦΗ.

Μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας του Ηρακλείου, αναφέρθηκε στην αγωνιστική πορεία των «ασπρόμαυρων» και την ανάγκη για συσπείρωση.

Υπογράμμισε ότι υπάρχει στήριξη στον Βάλντας Νταμπράουσκας και το τεχνικό επιτελείο, αποκαλύπτοντας ότι έχει γίνει συζήτηση με τον Λιθουανό για ανανέωση του συμβολαίου του.

«Έχουμε κάνει ήδη συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου. Οι προθέσεις μας έχουν εκφραστεί και οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άριστες. Ο προπονητής δεν είναι αρνητικός από την πλευρά του», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ για το θέμα του προπονητή.

Σε ότι αφορά τις κινήσεις του Ιανουάριου, επισήμανε ότι είναι δεδομένη η ενίσχυση και πως ο «μηχανισμός» έχει ξεκινήσει τη δουλειά: «Βρισκόμαστε στην προ-μεταγραφική περίοδο και έχουμε αξιολογήσει την κατάσταση με όλους τους εμπλεκόμενους. Είμαστε σε ένα ώριμο στάδιο και υπάρχει συνεχής επικοινωνία, ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σ’ αυτή τη διαδικασία».

Ένα άλλο σημαντικό «κεφάλαιο» είναι τα συμβόλαια που λήγουν τον επόμενο Ιούνιο, με τους διοικούντες να έχουν συγκεκριμένο σχέδιο: «Έχει ξεκινήσει η διαδικασία των συζητήσεων και υπάρχει η εμπειρία να χειριστούμε τις καταστάσεις. Η διακοπή του Νοεμβρίου είναι πάντα μια αφετηρία σ’ αυτό το κομμάτι. Δεν λειτουργούμε με πανικό, αλλά δεν αφήνουμε και τίποτα στην τύχη του. Γενικά από τα προηγούμενα χρόνια, τους στόχους που είχαμε βάλει για ανανεώσεις συμβολαίων, σε γενικές γραμμές τους πετύχαμε».

Ο Μηνάς Λυσάνδρου αναφέρθηκε και στην δύσκολη αγωνιστική περίοδο που περνάει ο ΟΦΗ, τονίζοντας ότι χρειάζεται συσπείρωση.

Χαρακτηριστικά επισήμανε: «Το ποιοι είμαστε φαίνεται από το πως αντιμετωπίζουμε αυτές τις κρίσεις. Σίγουρα χρειάζεται συσπείρωση και δουλεύουμε καθημερινά για να διατηρείται η ισορροπία και η ομάδα να προοδεύει. Δεν είμαστε ένα βήμα πριν τον… γκρεμό. Ξέρω ότι υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, αλλά όλοι είναι προβληματισμένοι για την εικόνα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να είμαστε συσπειρωμένοι κοιτάζοντας το ίδιο στόχο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News