ΟΦΗ ΠΑΣ Μεγιάδο Παμλίδης

Ζητείται ισορροπία στον ΟΦΗ: Με ρυθμό από την επίθεση και ασφάλεια στην άμυνα!

ΟΦΗ
Ζητείται ισορροπία στον ΟΦΗ: Με ρυθμό από την επίθεση και ασφάλεια στην άμυνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την δική του αγωνιστική ισορροπία καλείται να βρει ο ΟΦΗ, για να κάνει το restart μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Από σήμερα μετρούν εννέα μέρες για το παιχνίδι με τον Βόλο στο «Γεντί Κουλέ» (Παρασκευή 24/11) και η στόχευση στις προπονήσεις θα είναι συγκεκριμένη.

Το ποδοσφαιρικό… περιεχόμενο το γνωρίζει ο Βάλντας Νταμπράουσκας και οι συνεργάτες του, εστιάζοντας στους τομείς που θεωρούν ότι χρειάζεται άμεσα βελτίωση.

Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας του Ηρακλείου δημιουργεί προβληματισμούς, που θα αποτελέσουν αντικείμενο δουλειάς αυτές τις μέρες, έστω κι αν υπάρχει το μειονέκτημα των απόντων. Ο συνδυασμός τραυματισμών και διεθνών ανεβάζει τον αριθμό των ονομάτων σ’ αυτή τη λίστα, όμως σε κάθε περίπτωση αυτό το 10ημερο πρέπει να αξιοποιηθεί.

Ο ΟΦΗ καλείται να βρει ξανά τον ρυθμό του και αυτό ενδεχομένως θα αρχίσει από την δημιουργία στην επίθεση, χωρίς βέβαια να αμελούνται τα αμυντικά καθήκοντα. Άλλωστε, η ισορροπία είναι η λέξη… κλειδί. Οι αριθμοί της στατιστικής λειτουργούν ως δείκτες στο ποδόσφαιρο, που σε συνδυασμό με την εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δίνουν αρκετά συμπεράσματα.

Τα κενά διαστήματα μέσα στο ίδιο το 90λεπτο, δεν επιτρέπουν στους «ασπρόμαυρους» διάρκεια στην απόδοση, ενώ στα καλά τους διαστήματα παρατηρείται δυσκολία στο σκοράρισμα.

Στις 11 πρώτες αγωνιστικές έχουν πετύχει ως τώρα 12 γκολ, στις συνολικά 127 τελικές προσπάθειες που έχουν δημιουργήσει. Η αναλογία γκολ/τελικές προσπάθειες είναι λοιπόν σύμφωνα με την στατιστική 1/10.6, κάτι που δείχνει τις δυσκολίες στην εκτέλεση, όπου και ο παράγοντας ψυχολογία παίζει το ρόλο του.

Ένα ζητούμενο λοιπόν είναι να βρει ρυθμό μέσα από την καλύτερη επιθετική λειτουργία, ενώ και στην άμυνα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια, καθώς οι Κρητικοί δεν έχουν δεχθεί γκολ μόνο σε δύο από τα έντεκα παιχνίδια, κόντρα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News