ΟΦΗ ΠΑΣ Γιάννινα άμυνα

Ο ΟΦΗ πρέπει να κλείσει τις… πληγές και να κάνει restart μετά τη διακοπή!

ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ πρέπει να κλείσει τις… πληγές και να κάνει restart μετά τη διακοπή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βάλσαμο μοιάζει για τον ΟΦΗ η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει μπροστά τις 11 μέρες, μέχρι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Βόλο την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Σ’ αυτό το διάστημα θα πρέπει να κλείσει τις… πληγές από την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά κυρίως να βρει τον τρόπο ανάκαμψης. Άλλωστε δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως η άσχημη εμφάνιση, που ήρθε να πλαισιώσει το σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκης.

Οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να κάνουν restart και να ολοκληρώσουν όσο γίνεται καλύτερα τον πρώτο γύρο, ετοιμάζοντας δυναμικό «μπάσιμο» στον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας, όπου η «μάχη» για κάθε βαθμό είναι πάντα πιο σκληρή.

Φυσικά, δε μπορούμε να ξέρουμε από τώρα πως θα λειτουργήσει η περίοδο της διακοπής. Κάποιες φορές μετά από άτυχο αποτέλεσμα οι προπονητές θέλουν άμεσα παιχνίδι, με στόχο να βγει άμεση αντίδραση, ενώ η ίδια είναι η επιθυμία όταν προέρχονται από νίκες για να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ.

Ουσιαστικά, αυτό έχει να κάνει με την αγωνιστική κατάσταση της κάθε ομάδας και όχι κατά ανάγκη με το προηγούμενο αποτέλεσμα. Και είναι ξεκάθαρο, ότι ο ΟΦΗ δεν είναι καλά αγωνιστικά αυτή την περίοδο. Οπότε στη δική του περίπτωση, η διακοπή έρχεται σε ένα σημείο, που πρέπει να λειτουργήσει ευεργετικά.

Να αφήσουν πίσω τα αποτελέσματα, αλλά να αξιοποιήσουν κάθε σημείο (εν προκειμένω τα αρνητικά) της απόδοσης, ώστε να υπάρξει άμεσα βελτίωση και ανασύνταξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News