ΟΦΗ δικοί μας ήρωες

Μέχρι τις 15:00 σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία στο «Γεντί Κουλέ» για τους «δικούς μας ήρωες»

ΟΦΗ
Μέχρι τις 15:00 σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία στο «Γεντί Κουλέ» για τους «δικούς μας ήρωες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις 11 το πρωί έχει ξεκινήσει η εθελοντική αιμοδοσία στο γήπεδο του ΟΦΗ και θα ολοκληρωθεί στις 3 το μεσημέρι.

Η ΠΑΕ συμμετέχει στηρίζει τους «δικούς μας ήρωες», συμμετέχοντας στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον παιδικό καρκίνο.

Η αιμοδοσία γίνεται σε στεγασμένο χώρο στην θύρα 8Β, ενώ όποιος συμμετέχει εξασφαλίζει ένα δωρεάν εισιτήριο για το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο.

Φυσικά, το πιο σημαντικό είναι να μαζευτούν όσες περισσότερες φιάλες για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η επίσημη ενημέρωση:

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στηρίζει τους «δικούς μας ήρωες», συμμετέχοντας ενεργά στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από τον παιδικό και εφηβικό καρκίνο, με αφορμή το γεγονός ότι ο Σεπτέμβριος είναι μήνας αφιερωμένος στον αγώνα εναντίον του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Η ομάδα μας, δείχνοντας για μια ακόμα φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, σε συνεργασία με την «Παρέα της αγάπης» και με αρωγό το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο (23/9) από τις 11:00 ως τις 15:00, σε στεγασμένο χώρο της Θύρας 8Β του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης», με στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίμα για τη στήριξη των παιδιών και των εφήβων με καρκίνο.

Για τον λόγο όσοι έρθουν στο γήπεδο και δώσουν αίμα για τα παιδιά (αυστηρά εντός του παραπάνω ωραρίου) θα αποκτήσουν ένα δωρεάν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αθηνών, ο οποίος θα γίνει στις 17:30 το απόγευμα της ίδια μέρας.

Παράλληλα, στη Θύρα 6 του γηπέδου μας θα φιλοξενηθούν οικογένειες με παιδιά που δίνουν τη δική τους, μεγάλη μάχη ζωής και θα παρακολουθήσουν το ματς.

Όλοι μαζί για τους «δικούς μας ήρωες»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News