Λυσάνδρου: «Μόνο οι χαζοί αναζητούν δικαιολογίες»

ΟΦΗ
Λυσάνδρου: «Μόνο οι χαζοί αναζητούν δικαιολογίες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομιλία με νόημα στους παίκτες από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΟΦΗ

Οι εξελίξεις στον ΟΦΗ είναι ραγδαίες, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να επιστρέφει σήμερα στο ΒΑΚ για προπόνηση και με το βλέμμα να βρίσκεται στην επόμενη ημέρα της ομάδας.

Εκεί ήταν και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές, ενώ έγινε και η παρουσίαση του νέου μέλους του τεχνικού τιμ Νίκο Κουνδουράκη.

Μάλιστα η ομιλία του είχε πολλά νοήματα, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στις ικανότητές τους και επισημαίνοντας ότι «οι έξυπνοι άνθρωποι βρίσκουν λύσεις, ενώ οι χαζοί αναζητούν δικαιολογίες».

Αναλυτικά ο Μ. Λυσάνδρου είπε στους παίκτες: «Είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το ξεκίνημα που έχουμε κάνει. Πρέπει όμως να ανασυνταχθούμε άμεσα. Σας εμπιστευόμαστε και πιστεύουμε ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το πιστεύουμε ειλικρινά και να συνεχίσετε να το πιστεύετε κι εσείς.

Είναι η στιγμή για όλους να συγκεντρωθούμε, να σκεφτούμε θετικά και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μην ξεχνάτε κάτι σημαντικό: «Οι έξυπνοι άνθρωποι βρίσκουν λύσεις, ενώ οι χαζοί αναζητούν δικαιολογίες». Είναι η στιγμή να αποδείξουμε, πρώτα στους εαυτούς μας, αλλά και στους υπόλοιπους, πως είμαστε έξυπνοι και νικητές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News