Τα τέσσερα υποψήφια σλόγκαν για το πούλμαν του ΟΦΗ

ΟΦΗ
Τα τέσσερα υποψήφια σλόγκαν για το πούλμαν του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσω ψηφοφορίας οι φίλαθλοι της ομάδας θα επιλέξουν τα δύο από αυτά

Μέσα από 300 περίπου υποψήφια συνθήματα που κατατέθηκαν από τους φίλους του ΟΦΗ, η ειδική επιτροπή που συγκροτήθηκε επέλεξε τα τέσσερα από αυτά.

Πλέον θα γίνει ψηφοφορία και θα επιλεγούν τα δύο σλόγκαν, που θα τοποθετηθούν στο πούλμαν της ομάδας. Όπως επισημαίνει η ΠΑΕ ΟΦΗ:

 «Η επιτροπή, η οποία κλήθηκε να αποφασίσει από σχεδόν 300 υποψήφια συνθήματα αποτελούνταν από τον Εμπορικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ Λεωνίδα Παπαβασιλάκη, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή της ομάδας μας, Μύρωνα Σηφάκη, τους εκπροσώπους των Συνδέσμων Γιάννη Βρυθιά (Θύρα 4), Σήφη Κληρονόμο (Λέσχη Ομιλοφρενών – Μ. Ρασούλης), Μιχάλη Μαραβέλια (Κρήτες 4 – Θ. Παπαδόπουλος), Αντώνη Σαριδάκη (Σ.Φ. Αθηνών) και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας την τελευταία τριετία Γιώργο Αυγουστάκη και Γιάννη Βασιλακάκη.

Τα 4 υποψήφια συνθήματα – slogan για το πούλμαν είναι:

  1. This story never ends
  2. Big enough for our team, too small for our dream
  3. Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί ΟΦΗ
  4. Όταν οι ιδέες ταξιδεύουν

Από σήμερα 15/6 και έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 22/6 η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο του ΟΦΗ, MONO μέσω της επίσημης Viber κοινότητας της ομάδας μας.

* Θα επιλεγούν τα δύο συνθήματα (ένα ελληνικό κι ένα αγγλικό) που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους των φιλάθλων του ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News