eurocup

EuroCup: Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Άρη στους ομίλους της νέας σεζόν

Μπάσκετ
EuroCup: Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Άρη στους ομίλους της νέας σεζόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΟΚ και Άρης έμαθαν τους αντιπάλους τους στο EuroCup, με την κλήρωση να διαμορφώνει διαφορετικά δεδομένα για τους δύο

Τους αντιπάλους τους στη νέα αγωνιστική περίοδο του EuroCup έμαθαν ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη.

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης μπαίνουν στη διοργάνωση της σεζόν 2026-27 με υψηλές προσδοκίες, γνωρίζοντας πλέον το επίπεδο δυσκολίας που θα έχουν να αντιμετωπίσουν στη φάση των ομίλων.

Ο ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε στον Δ’ Όμιλο, όπου θα βρει απέναντί του ισχυρούς αντιπάλους, μεταξύ των οποίων η Μονακό και η Μπαχτσεσεχίρ, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό γκρουπ.

Ο Άρης, από την πλευρά του, κληρώθηκε στον Α’ Όμιλο, έχοντας μπροστά του μια διαδρομή που θεωρείται πιο βατή, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι δυνατές αναμετρήσεις.

Αναλυτικά οι όμιλοι του EuroCup 2026-27:

Όμιλος Α: Λε Μαν, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μπούργος, Τσεντεβίτα, Ντερτόνα, Άρης, Ροστόκ, Ρίγα Ζέλι

Όμιλος Β: Τουρκ Τέλεκομ, Κλουζ, Τενερίφη, Βενέτσια, Μάξιμα Ρόμα, Σιουλιάι, Λόντον Λάιονς, Σκάιλαϊνερς Φρανκφούρτης

Όμιλος Γ: Μπουργκ, Τόφας, Μπουντούτσνοστ, Τρέντο, Νάπολι, Νεπτούνας, Τσέμνιτς, Σλασκ Βρότσλαβ

Όμιλος Δ: Μονακό, Μπαχτσεσεχίρ, Μανρέσα, Ουλμ, Ρόμα, Λιετκαμπέλις, ΠΑΟΚ, Μπότεβγκραντ

Η κλήρωση διαμορφώνει πλέον το αγωνιστικό πλαίσιο για τις δύο ελληνικές ομάδες, που θα επιδιώξουν να προχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά στη διοργάνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News