Ιτούδης

Βομβάρδισε το Ιράν το Ισραήλ και διεκόπη το Χάποελ Τελ Αβίβ- Χάποελ Ιερουσαλήμ

Μπάσκετ
Βομβάρδισε το Ιράν το Ισραήλ και διεκόπη το Χάποελ Τελ Αβίβ- Χάποελ Ιερουσαλήμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παίκτες και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων έχουν μεταφερθεί σε καταφύγια

Η αναμέτρηση μεταξύ Χάποελ Τελ Αβίβ και Χάποελ Ιερουσαλήμ διακόπηκε στο 30ο λεπτό με το σκορ στο 77-67 υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, έπειτα από ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν στο Ισραήλ από ιρανική πλευρά. 

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, η διακοπή αποφασίστηκε «κατόπιν οδηγιών της Διοίκησης Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά την πρόσφατη επίθεση των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC)».

Στην παρούσα φάση, οι παίκτες και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων έχουν μεταφερθεί σε καταφύγια, ενώ η τύχη του αγώνα παραμένει αβέβαιη. Υπάρχει σκέψη να διεξαχθεί η τελευταία περίοδος κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ωστόσο καμία απόφαση δεν έχει οριστικοποιηθεί.

«Όλοι αυτή τη στιγμή τηλεφωνούν στους αγαπημένους τους ανθρώπους. Δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι η κατάσταση τώρα. Μας είπαν ότι ο αγώνας μπορεί να συνεχιστεί, γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ. Μας είπαν ότι η Χάποελ Ιερουσαλήμ ήδη ετοιμάζεται να αποχωρήσει, αυτές είναι οι πληροφορίες που μου έδωσαν», δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης σε μέσο ενημέρωσης του Ισραήλ.

«Αυτό ξεπερνά το μπάσκετ, πρέπει να καταλάβετε ότι η ασφάλεια όλων είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Εκκένωσαν το γήπεδο, οπότε το επόμενο βήμα είναι να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να δούμε τι θα συμβεί. Θέλουμε να τελειώσουμε το παιχνίδι, προφανώς. Όλοι είδαν ότι ήμασταν καλοί σε αυτό το ματς, είχαμε προβάδισμα 10 πόντων στην τελευταία περίοδο. Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα, αλλά όπως είπα, αυτό είναι κάτι περισσότερο από μπάσκετ» συμπλήρωσε.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News