Αταμάν
Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ

Πρόστιμο 5.000 ευρώ στον Εργκίν Αταμάν για σχόλια σχετικά με τη διαιτησία

Μπάσκετ
Πρόστιμο 5.000 ευρώ στον Εργκίν Αταμάν για σχόλια σχετικά με τη διαιτησία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Euroleague επέβαλλε πρόστιμο 5.000 ευρώ στον προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, για σχόλια που αφορούσαν τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η Euroleague, σε εφαρμογή του Πειθαρχικού Κώδικα της, τιμώρησε τον Εργκίν Αταμάν με 5.000 ευρώ, μετά τις δηλώσεις του για τη διαιτησία στο παιχνίδι Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός, για τη 19η αγωνιστική.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Βίρτους Μπολόνια κλήθηκε να καταβάλει επίσης πρόστιμο 5.000 ευρώ λόγω επεισοδίων που προκάλεσε το κοινό στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Ερυθρός Αστέρας τιμωρήθηκε με 25.000 ευρώ για παρόμοια περιστατικά στον αγώνα με τη Βαλένθια, με αναστολή περιορισμού της χωρητικότητας κατά 80% στον επόμενο εντός έδρας αγώνα.

Τέλος, η ένσταση της Ζαλγκίρις Κάουνας για το φύλλο αγώνα Βίρτους Μπολόνια – Ζαλγκίρις απορρίφθηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News