Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 Γυναικών ξεχώρισε η παρουσία της Σοφίας Γιαπιτζόγλου στο νικηφόρο παιχνίδι του Πανσερραϊκού επί του ΠΑΟΚ (72-72). Η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια η οποία αγωνίζεται με υποσχετική από τον Ανδρογέα στην ομάδα των Σερρών, σημείωσε 15 πόντους με 4 τρίποντα στο ντεμπούτο της στη μεγάλη κατηγορία.
«Όταν έχουν μπει σωστές βάσεις, υπάρχει υπομονή, πίστη και εργατικότητα,το μέλλον είναι λαμπρό.Ευχαριστούμε Σοφία που επί 12 χρόνια πίστεψες την ομάδα μας, ήσουν παράδειγμα έμπνευσης και συνέβαλες και εσύ μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια να κατακτήσουμε τις υψηλότερες κορυφές. Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σου. Καλή σεζόν», τονίζουν στον Ανδρογέα.
Ο Πανσερραϊκός μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι επικράτησε με 73-72 του ΠΑΟΚ. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι με την ομάδα των Σερρών να κερδίζει στις λεπτομέρειες έχοντας σε μεγάλη μέρα τη Σοφία Γιαπιτζόγλου. Για τον ΠΑΟΚ κορυφαία ήταν η Ντάνι Ουίλιαμς.
Το παιχνίδι είχε δραματικό φινάλε με την Κριστίν Μουρ να ευστοχεί σε μια βολή 3 δευτερόλεπτα από το τέλος του αγώνα χαρίζοντας την νίκη στον Πανσερραϊκό.
Μπάσκετ
Mε κορυφαία τη Σοφία Γιαπιτζόγλου η νίκη του Πανσερραϊκού
Η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια ξεχώρισε στο νικηφόρο ματς επί του ΠΑΟΚ…