Τουρνουά Ντέμης Ευαγγελινός

Στο τουρνουά μνήμης για τον Ντέμη Ευαγγελινό συμμετείχε και το ΕΑΚΗ (pics)

Μπάσκετ
Στο τουρνουά μνήμης για τον Ντέμη Ευαγγελινό συμμετείχε και το ΕΑΚΗ (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το φιλικό έγινε στο κλειστό του Λίντο μεταξύ του Εργοτέλη και της ομάδας του Σ.ΒΕ.Κ.Η

Το ΕΑΚΗ (Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου), συμμετείχε με χαρά και συγκίνηση, ως συνδιοργανωτής, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, μεταξύ του Εργοτέλη και της ομάδας του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου (Σ.ΒΕ.Κ.Η), στη μνήμη του αξέχαστου μπασκετανθρώπου αθλητή και διαιτητή, Ντέμη Ευαγγελινού.

Τουρνουά Ντέμης Ευαγγελινός

Τα στελέχη του ΕΑΚΗ, ήταν εκεί, για να χειροκροτήσουν τους αγωνιζόμενους και τους εμπνευστές, αυτής της ξεχωριστής πρωτοβουλίας.
Συγκεκριμένα, το "παρών" έδωσαν η Γραμματέας του ΕΑΚΗ Νατάσα Μπουρνάζου, η αναπληρώτρια ταμίας Ρία Καψάλη, η αναπληρώτρια έφορος Βάσω Γιαλούση και το μέλος του Δ.Σ. του ΕΑΚΗ Εφη Πασπαλάκη.

Τουρνουά Ντέμης Ευαγγελινός

"Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Και του χρόνου να είμαστε καλά, να το επαναλάβουμε. Είναι σημαντικό να κρατάμε ζωντανή τη μνήμη ανθρώπων που έχουν προσφέρει στον αθλητισμό" αναφέρει σε ανακοίνωση του, το ΕΑΚΗ.
Ο αγώνας έγινε με τη σύμπραξη ΕΚΑΣΚ, ΕΑΚΗ, Εργοτέλη, του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου (Σ.ΒΕ.Κ.Η), των διαιτητών μπάσκετ Κρήτης (ΣΥΔΚΑΚ) και των Κριτών μπάσκετ Κρήτης (ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ).

κερκίδα Λίντο
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News