Δεν πήρε μέρος ο Κώστας Παπανικολάου στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την αναχώρηση για την Βαρκελώνη και το Game 1 της Euroleague που είναι προγραμματισμένο για αύριο στις 22:00. Ο παίκτης των ερυθρολεύκων ταλαιπωρείται από ίωση και τέθηκε εκτός αποστολής.
Ο Παπανικολάου λόγω πυρετού δεν πήγε στο ΣΕΦ σε αντίθεση με τον Γουόκαπ που παρά τις ενοχλήσεις στη μέση, έβγαλε μέρος της προπόνησης.
Έτσι ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν συμμετέχει στην αποστολή για το ματς με την Μπαρτσελόνα.Αν είναι καλύτερα πιθανώς να ταξιδέψει αύριο για να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Γουόκαπ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στην 12άδα.
Ο Παπανικολάου αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί στο πρώτο ματς της σειράς με τους Καταλανούς, τότε αναμένεται να αναβαθμιστεί ο ρόλος των ΜακΚίσικ και Λαρεντζάκη ενώ πιθανώς να ενεργοποιηθεί και ο Μπραζντέικις.

Μπάσκετ
Χωρίς Παπανικολάου στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός
Κανονικά στην αποστολή για το ματς με την Μπαρτσελόνα ο Γουόκαπ