Μπάλα μπάσκετ
Photo intime

Ανακοινώθηκαν εκλογές στον ΣΥΔ.ΚΑ.Κ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Μπάσκετ
Ανακοινώθηκαν εκλογές στον ΣΥΔ.ΚΑ.Κ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα εύσημα σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των τελικών Κυπέλλων Ανδρών - Γυνναικών...

Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΥΔ.ΚΑ.Κ, πάνω από το Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο, το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 19:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα λάβει χώρα την Δευτέρα 4Μαρτίου την ίδια ώρα. Κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ενώ θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου.
Από κει και πέρα, ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. με ανακοίνωση τους συγχαρούν θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ., για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης και τον Πρόεδρο της, αναθέτοντας τους την διοργάνωση τουFinal 8 του Κυπέλλου Ανδρών και του τελικού Κυπέλλου Γυναικών ενώ παράλληλα τους συγχαίρει για την άρτια και υψηλού επιπέδου διοργάνωση καθώς επίσης και όλους όσοι συνέβαλαν στο επιτυχές αποτέλεσμα. 
«Αποδείχθηκε ότι η Κρητική φιλοξενία μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε αυτός ο θεσμός να γίνει μια πραγματική γιορτή, κόσμημα για την Ελληνική Καλαθοσφαίριση και αυτό αποτυπώθηκε στις κερκίδες του γηπέδου κατά την διάρκεια της διοργάνωσης. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους Δώδεκα Διαιτητές κ.κ. ΑγραφιώτηΙ., ΚαρπάνοΗ.,Κατραχούρα Γ., Μαγκλογιάννη Σ., Μαρινάκη Μ., Παπαπέτρου Π., Πιτσίλκα Β., ΠουρσανίδηΓ., ΤσαρούχαΒ., Τσιμπούρη Ι., Τσολάκο Ε. και Χριστινάκη Ε. που επιλέχθηκαν από την Κ.Ε.Δ. / Ε.Ο.Κ. να διευθύνουν τους αγώνες εκ των οποίων οι κ.κ. Κατραχούρας Γ. και Χριστινάκης Ε. είναι ενεργά μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., καθώς επίσης και τα μη ενεργά μέλη μας κ.κ. Μακρή Π., Ναλετάκη Ι., Πετράκη Ν., ΣκανδαλάκηΠ., που ορίστηκαν κομισάριοι των αγώνων καθώς επίσης και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Κριτών Κρήτης που συμμετείχαν στην διοργάνωση και όλοι μαζί έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία το δύσκολο έργο τους. Τέλος συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας που εθελοντικά βοήθησαν όπου τους ζητήθηκε και συνέβαλαν και εκείνοι από την μεριά τους να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Ο Σύνδεσμος μας θα είναι πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί, με σκοπό την εξύψωση της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης».
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News