Πέφτει η αυλαία στο τουρνουά Μίνι Μπάσκετ του Δήμου

Μπάσκετ
Πέφτει η αυλαία στο τουρνουά Μίνι Μπάσκετ του Δήμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Κυριακή στα Αοράκια η τελετή λήξης...

Η αυλαία του επιτυχημένου τουρνουά Μίνι Μπάσκετ του Δήμου Ηρακλείου και του ΔΟΠΑΦΜΑΗ θα πέσει την προσεχή Κυριακή. Μια από τις σημαντικότερες και παλαιότερες ιστορικά διοργάνωση από το καλεντάρι του Τμήματος Αθλητισμού, αποτελεί το συγκεκριμένο τουρνουά που βρίσκει κάθε χρόνο ανταπόκριση.

Φέτος έλαβαν μέρος 12 ομάδες της πόλης μας αλλά και από άλλες περιοχές του νησιού μας, με 36 τμήματα, χωρισμένα σε δύο ηλικιακές κατηγορίες αγοριών και μία κοριτσιών.

Όλοι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΝΚΓ Νέας Αλικαρνασσού  στα Δύο Αοράκια παρουσία γιατρών, επίσημων διαιτητών και κριτών.

Την Κυριακή 10.12.2023, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αγωνιστική και η τελετή λήξης, με την απονομή μεταλλίων σε όλα τα παιδιά και η διανομή συλλεκτικού θεματικού t shirt του τουρνουά.

Η τελετή θα διεξαχθεί μεταξύ των 2ων και 3ων αγώνων στις 12:00 περίπου. Η παρουσία και το χειροκρότημα όλων για τις μικρές και μικρούς αθλητές αποτελεί μια επιβράβευση των προσπαθειών τους και το εφαλτήριο για την περαιτέρω ενασχόληση και βελτίωση των αθλητικών και πνευματικών δεξιοτήτων τους.

Οι διοργανωτές με ανακοίνωση τους καλούν τον κόσμο να παραβρεθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News