ΟΦΗ μπάσκετ φιλικό Άγιος Νικόλαος

Έπαιξε μπάσκετ για τον Αντώνη ο ΟΦΗ

Μπάσκετ
Έπαιξε μπάσκετ για τον Αντώνη ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε στον Άγιο Νικόλαο

Η συγκίνηση ξεχείλισε, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Νικολάου, στο φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που έγινε στη μνήμη του άτυχου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος είχε τραγικό τέλος, στον καταπέλτη του πλοίου, στο λιμάνι του Πειραιά.

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας του Αγίου Νικολάου και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Μανώλης Σφακιανάκης ανέφερε ότι "ήταν τιμή μας που συμμετείχαμε σε ένα αγώνα για ένα τέτοιο σκοπό. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την φιλοξενία.  

Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε και γέμισε το γήπεδο και έδειξε ότι υπάρχει ανθρωπιά. Για μας σαν ΟΦΗ, ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη, που χάθηκε τόσο άδικα".

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, κατέθεσε σε ένα φάκελο ένα συμβολικό ποσό για την οικογένεια του Αντώνη και μια φανέλα του ΟΦΗ, με υπογραφές των αθλητών.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 70-52. 

Υπενθυμίζουμε ότι στο τουρνουά συμμετείχαν ακόμη, εκτός από τον ΟΦΗ και την ομάδα του Αγίου Νικολάου,  οι βετεράνοι μπάσκετ Ηρακλείου και Λασιθίου.

 

ΟΦΗ μπάσκετ φιλικό Άγιος Νικόλαος
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News