Ολοκληρώθηκε το γήπεδο μπάσκετ στη μνήμη του Κωνσταντίνου Αρ. Φραγκάκη και Θεανώς Ιων. Μαμαλάκη

Στην Αγία Γαλήνη δεν ξεχνούν τους αείμνηστους δασκάλους τους (pics)

Μπάσκετ
Στην Αγία Γαλήνη δεν ξεχνούν τους αείμνηστους δασκάλους τους (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε το γήπεδο μπάσκετ στη μνήμη του Κωνσταντίνου Αρ. Φραγκάκη και της Θεανώς Ιων. Μαμαλάκη

Στην Αγία Γαλήνη δεν ξεχνούν τη μνήμη των διατελεσάντων δασκάλων Κωνσταντίνου Αρ. Φραγκάκη και Θεανώς Ιων. Μαμαλάκη, γι΄αυτό και την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε μία σεμνή αλλά ουσιαστική εκδήλωση στο παλαιό Δημοτικό σχολείο του οικισμού.

Αγία Γαλήνη μνημόσυνο

Τιμώντας την μνήμη των αείμνηστων δασκάλων, οι οικογένειες τους προσέφεραν ένα ποσό για την αποπεράτωση του γηπέδου μπάσκετ που κατασκεύασε ο Δήμος στον προαύλιο χώρο του παλαιού δημοτικού σχολείο, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ αλλά και από πόρους του Δήμου.
Μετά την τέλεση του τρισάγιου από τον π. Εμμανουήλ Παπαδογιάννη, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μανώλης Φουντιδάκης αναφέρθηκε με τα πιο θερμά λόγια στους δυο δασκάλους και ευχαρίστησε θερμά τις δυο οικογένειες για τη δωρεά  τους.   

Αγία Γαλήνη μνημόσυνο

Στο τέλος της εκδήλωσης τον λόγο έλαβε ο κ. Αριστείδης Κων. Φραγκάκης εκπροσωπώντας την οικογένεια και αφού ευχαρίστησε του διοργανωτές αλλά και τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχήθηκε να πραγματοποιηθούν και άλλα τέτοια έργα στο μέλλον προς όφελος των παιδιών και συνολικά της τοπικής κοινωνίας. 

γήπεδο μπάσκετ σχολείο Αγία Γαλήνη

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης απέστειλε χαιρετισμό  καθώς δεν κατάφερε να παραβρεθεί λόγω υποχρεώσεων ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη των δυο οικογενειών, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, ο πρ. Υπουργός Μανώλης Όθωνας, ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Χρήστος Λιονής, ο καθηγητής του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Μιχάλης Ταταράκης,  ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Δανδουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Μπαγιαρτάκης, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Γαλήνης Βανέσα Μαραβελάκη αλλά και ο πρώην διευθυντής Εμμανουήλ Τρουλλινός , ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Μαλλιαρός, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Τσουδερός καθώς πλήθος συγχωριανών.

Αγία Γαλήνη μνημόσυνο
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News