ΣΥΔΚΑΚ Μαλαμάς

Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: Tα συγχαρητήρια του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ στις Εθνικές μπάσκετ 

Μπάσκετ
Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: Tα συγχαρητήρια του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ στις Εθνικές μπάσκετ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την κατάκτηση των χρυσών μεταλλίων στους αγώνες του Ηρακλείου

Τα εύσημα απέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης στις Εθνικές ομάδες μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών για την κατάκτηση των χρυσών μεταλλίων, στα πλαίσια των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που είναι σε εξέλιξη στο Ηράκλειο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα ήθελαν να συγχαρούν θερμά τις Εθνικές μας Ομάδες Ανδρών και Γυναικών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στις κατηγορίες τους για το Τουρνουά 3Χ3 των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων που διοργανώθηκε 10-13 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο.
Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά το μέλος του Συνδέσμου μας κ. Μαλαμά Ιωάννη για τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο Τουρνουά ως εκπρόσωπος της Ελλάδας αλλά και για την ανάγνωση του όρκου των κριτών όλων των Μεσογειακών Αγώνων”. 
    

Ευχές...
Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ συγχαίρει το μέλος του Θοχάρη Μαρινάκη για τον γάμο και την βάπτιση της κόρης του.
Αναλυτικά 

«Με την παρούσα θα θέλαμε να συγχαρούμε το μέλος του Συνδέσμου μας κ. Μαρινάκη Θεοχάρη, ο οποίος νυμφεύθηκε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στα Χανιά, την εκλεκτή της καρδιάς του, Κεκάκη Αλεξάνδρα, καθώς επίσης βάπτισαν και την κόρη τους Κατερίνα. 
Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση με έντονη διαιτητική παρουσία. Ευχόμαστε στους νεόνυμφους να ζήσουν ευτυχισμένοι και καλή ανατροφή στην κόρη τους, να τους χαρίζει πάντοτε χαρές και να την καμαρώνουν με υγεία».
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News