Μοναδικές στιγμές για το Ηράκλειο ΟΑΑ μετά τη νίκη ανόδου

Μπάσκετ
Μοναδικές στιγμές για το Ηράκλειο ΟΑΑ μετά τη νίκη ανόδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε το βίντεο της Κρήτη TV από τον τελικό Ανδρών της ΕΚΑΣΚ…

Μοναδικές στιγμές ζουν στο Ηράκλειο ΟΑΑ μετά την κατάκτηση και του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚ που διασφάλισε την άνοδο της ομάδας στην Γ΄Εθνική κατηγορία του μπάσκετ. Το συγκρότημα του Αλέξανδρου Πετράκη έδειξε πίστη και αποφασιστικότητα στη σειρά των τελικών και δεν άφησε περιθώρια στο Ρέθυμνο ΒC να αντιδράσει.

«Είναι μεγάλη τιμή για μας. Η κατάσταση στο Ηράκλειο ήταν όλη τη χρονιά πολύ υγιής. Από τη στιγμή που κάναμε τη νίκη στο Ρέθυμνο ήταν τα πράγματα πιο εύκολα για μας. Οι κόουτς το αξίζανε, εμείς το αξίζαμε… Δουλέψαμε πάρα πολύ όλη τη χρονιά. Η συγκίνηση είναι μεγάλη», τόνισε ο MVP της διοργάνωσης Βαγγέλης Μαχαιριανάκης που σημείωσε 21 πόντους στον τελικό.

Ο έμπειρος Οδυσσέας Σαρρής με τη σειρά του είπε: «Πιστεύω ότι βγάλαμε ψυχή, μεγάλη καρδιά. Ζορηστήκαμε στο Ρέθυμνο απέναντι σε μία ομάδα με έμπειρους παίκτες αλλά φάνηκε ότι το θέλαμε περισσότερο… Η αλήθεια είναι ότι όταν ήρθα εδώ ήταν μία πρόκληση για μένα. Είχα την ευλογία να παίξω σε μεγαλύτερες κατηγορίες όμως αυτό δεν με κάνει καλύτερο από αυτά τα παιδιά, με κάνει λίγο πιο έμπειρο. Αυτοί μου δίνανε ενέργεια και ζωή κάθε μέρα και εγώ λίγη εμπειρία παραπάνω.

Σε αυτά τα παιδιά όπως βέβαια και στην τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση αξίζουν τα εύσημα για τη δουλειά που γίνεται κάτι που αποτυπώνεται άλλωστε και στην επιτυχία των τμημάτων Εφήβων και Παίδων. Κυρίως δε σε αυτά τα παιδιά που αποτελούν το βασικό κορμό και των μικρότερων ομάδων, που ανταποκρίνονται με ζέση στις συνεχείς αγωνιστικές απαιτήσεις και τα πηγαίνουν περίφημα. Συγχαρητήρια λοιπόν!

Δείτε το βίντεο της Kρήτη TV από τον τελικό της ΕΚΑΣΚ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News