Η Εβίνα Μάλτση στο Ηράκλειο για τα τελικά των Νεανίδων

Μπάσκετ
Η Εβίνα Μάλτση στο Ηράκλειο για τα τελικά των Νεανίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο ομιλίες από την πρώην αρχηγό της Εθνικής…

Η ΕΚΑΣΚ σε συνεργασία με την ΕΟΚ έκανε γνωστό ότι στο πλαίσιο της διεξαγωγής της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο 18-23 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν από την Εβίνα Μάλτση, δύο ομιλίες- συζητήσεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, με θέμα “η σχέση του μπάσκετ με τη ζωή””.

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της ως αθλήτρια, που διήρκεσε πάνω από 20 έτη και ολοκληρώθηκε πέρυσι, η Εβίνα Μάλτση έπαιξε σε πολλές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αρχηγός της Εθνικής μας Ομάδας Γυναικών για πολλά χρόνια, η Μάλτση υπήρξε η ηγέτης μιας ένδοξης διεθνούς πορείας του Γυναικείου μπάσκετ της χώρας μας. Από τις πάμπολλες διακρίσεις της, ξεχωρίζει η ανάδειξή της ως καλύτερης παίκτριας (MVP) του Πανευρωπαϊκού Γυναικών που έγινε στη Ρίγα της Λετονίας το 2011.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Εβίνα θα μιλήσει κυρίως στις νεαρές αθλήτριες της Κρητης, ενώ θα απευθυνθεί και στους προπονητές, παράγοντες αλλά και γονείς που θα παρευρεθούν.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο γυναικείο μπάσκετ είναι ευπρόσδεκτοι στην εκδήλωση (αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες, γονείς).

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν:

Την Πέμπτη 20/4/23 και ώρα 19.00 στο κλειστό Ρεθύμνου - για τα σωματεία των Νομών Ρεθύμνου και Χανίων.

Το Σάββατο 22/4/23 και ώρα 10.00 στο κλειστο Λίντο - για τα σωματεία των Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News