Έκοψαν την πίτα στα γήπεδα της Εφόδου

Μπάσκετ
Έκοψαν την πίτα στα γήπεδα της Εφόδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα εύσημα του Κώστα Καζανάκη στο μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ...

Σε μία επιτυχημένη εκδήλωση, το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ έκοψε την πίτα του το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της Εφόδου, παρουσία πλειάδας παιδιών αφού οι υποδομές του τμήματος μετρούν περισσότερους από 400 αθλητές-τριες.

"Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε στην ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ. Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο", ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης, απευθυνόμενος στους αθλητές του ΟΦΗ και τους προπονητές ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους γονείς των αθλητών-τριών, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον ΟΦΗ, με το να έχουν τα παιδιά τους στον σύλλογο.

Στόχος της σημερινής διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ είναι να παρέχει στους αθλητές τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ενώ διαχρονικός στόχος του σωματείου είναι πέρα από καλούς αθλητές να βγάζει και σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία.

Εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, βρέθηκαν στον αγιασμό ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Δημήτρης Αποστολάκης και ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος Μένανδρος Παντελλίδης.

Όλοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την δουλειά που γίνεται στον ΟΦΗ και εξέφρασαν την ευχή, παιδιά από τις υποδομές του σωματείου να αποτελέσουν κάποια στιγμή τον κορμό της ανδρικής ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News