Έτοιμη να κατεβάσει ρολά η Basket League

Μπάσκετ
Έτοιμη να κατεβάσει ρολά η Basket League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oι ομάδες προσανατολίζονται να ακυρώσουν την κλήρωση του πρωταθλήματος…

Η έλλειψη χρημάτων φαίνεται πως δημιουργεί προβλήματα στην Basket League καθώς οι ομάδες προσανατολίζονται να ακυρώσουν την Τρίτη την κλήρωση του πρωταθλήματος και μαζί και την έναρξη του.

Οι ομάδες είναι σε δραματική οικονομική κατάσταση, περίμεναν τα χρήματα από το “Στοίχημα» και η ενημέρωση που έχουν στον ΕΣΑΚΕ είναι ότι μέχρι 31/12/2022 δεν υπάρχουν λεφτά από τα ποσοστά του στοιχήματος.

Αν δεν δοθεί λύση, όπως λένε ωστόσο, δεν θα υπάρξει πρωτάθλημα μέχρι τον Γενάρη. Κι αν τα χρήματα δοθούν τότε, θα ξεκινήσει τότε και το πρωτάθλημα.

Αυτό φυσικά δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις διοργανώσεις και ειδικότερα στις ομάδες που παίζουν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα αλλά και στην Εθνική ομάδα καθώς σε ένα τέτοιο έστω κι ακραίο ενδεχόμενο, στα παράθυρα θα είναι δύσκολο το έργο των παικτών αν δεν έχουν ρυθμό με παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Με βάση τις κυβερνητικές εξαγγελίες, ο ΕΣΑΚΕ δεν προτίθεται να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Η ακύρωση της κλήρωσης είναι το πρώτο μήνυμα και αναμένονται νέες αντιδράσεις, ακόμα πιο δυναμικές.

Πηγή sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News