ΕΣΑΚΕ: Δικαίωση για ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα και Απόλλωνα Πάτρας!

Μπάσκετ
ΕΣΑΚΕ: Δικαίωση για ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα και Απόλλωνα Πάτρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ύστερα από μία… μαραθώνια σύσκεψη που κράτησε περίπου έξι ώρες, οι ομάδες της Basket League… μίλησαν.

Συγκεκριμένα, με ψήφους 8-4 καταψηφίστηκε η αρνητική εισήγηση της Επιτροπής του ΕΣΑΚΕ, για τη μη χορήγηση άδειας συμμετοχής σε ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα και Απόλλωνα Πάτρας, για το νέο πρωτάθλημα...

Συνεπώς, αφού δεν επικυρώθηκε από το ΔΣ του Συνδέσμου η αρνητική εισήγηση της Επιτροπής, τότε η διαδικασία για τη χορήγηση άδειας στις τέσσερις ομάδες συνεχίζεται στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μάλιστα, μετά το τέλος της μαραθώνιας συνεδρίασης, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, δήλωσε «δικαιωμένος», ενώ από την πλευρά του, ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης», Αλέξης Αλεξίου, είπε:

«Απεφάνθη ότι δεν επικυρώνεται η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης. Συνεπώς δεν επέρχονται οι συνέπειες μη αδειοδότησης των ομάδων που δεν είχαν αδειοδοτηθεί. Συνεχίζουμε κανονικά. Προς τιμήν τους όλα τα μέλη του ΕΣΑΚΕ και τα μέλη της Επιτροπής έχουν διαπιστώσει πως υπάρχει ένας οργανισμός. Σκοπός είναι να αλλάξουμε οργανισμό και να μην υπάρχουν τέτοια λάθη που μπορεί να μην αδειοδοτούν ομάδες που θα έπρεπε να αδειοδοτηθούν και να αδειοδοτούν άλλες που δεν θα έπρεπε. Υπάρχουν κενά στον οργανισμό, υπάρχουν προβλήματα. Είναι νέος, θα δούμε τι θα γίνει. Από εδώ και πέρα έχουμε διαδικασία ενώπιον της ΕΕΑ και από Αύγουστο θα ξεκινήσει η προετοιμασία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News