4

Συγχαρητήρια από την Ελένη Βατσινά για την άνοδο του ΟΦΗ στην Volley League ανδρών

Αθλητισμός
Συγχαρητήρια από την Ελένη Βατσινά για την άνοδο του ΟΦΗ στην Volley League ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επάνοδος του ΟΦΗ στη Volley League ανδρών, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ήρθε ως επιστέγασμα αδιάκοπων προσπαθειών και ως αποτέλεσμα μιας “συνταγής” που αποδείχθηκε καταλυτική!

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη απέστειλε η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά, με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στη Volley League ανδρών.

Η επιστολή

Αγαπητέ κ.Πρόεδρε,

Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς, όλη τη Διοίκηση, τα στελέχη, τους προπονητές, φυσικά τους παίκτες, αλλά και όλους τους φανερούς και αφανείς συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας!

Η επάνοδος του ΟΦΗ στη Volley League ανδρών, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ήρθε ως επιστέγασμα αδιάκοπων προσπαθειών και ως αποτέλεσμα μιας “συνταγής” που αποδείχθηκε καταλυτική! Το ταλέντο, η ομαδικότητα, η οργανωμένη προπονητική καθοδήγηση και η προσήλωση στο στόχο έφεραν αυτή τη μεγάλη επιτυχία για την ομάδα!

Μέσα σε ένα έτος η ομάδα επέστρεψε στα “μεγάλα σαλόνια” του ελληνικού βόλεϊ, εκεί όπου είναι η θέση της! 

Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον Κρητικό Αθλητισμό και είμαστε όλοι βαθιά υπερήφανοι! Εύχομαι κάθε επιτυχία στο εξής, με τη βεβαιότητα ότι η λαμπρή πορεία της ομάδας θα συνεχιστεί!
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News