ΟΦΗ παίκτης

Στην αναμονή για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ και με έξτρα χρόνο για δουλειά

Αθλητισμός
Στην αναμονή για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ και με έξτρα χρόνο για δουλειά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον αγώνα Κυπέλλου με την Κηφισιά ο στόχος του ΟΦΗ επετεύχθη, καθώς πήρε σκορ (3-1) πρόκρισης και πλέον το βλέμμα στρέφεται στη συνέχεια με νέα δεδομένα στο… τραπέζι.

Η αναβολή της 14ης αγωνιστικής λόγω της αποχής των διαιτητών έχει πλέον επίσημο χαρακτήρα και η εξέλιξη αυτή διαφοροποιεί το πρόγραμμα των Κρητικών.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν χθες ρεπό, ενώ από σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις με διαφορετικό χρονικό ορίζοντα και κάποια… άγνωστα στοιχεία προς το παρόν.

Η προετοιμασία θα γίνει υπό τις οδηγίες του Πέδρο Καραβέλα, μέχρι την άφιξη του νέου προπονητή, ο οποίος θα έχει έξτρα χρόνο για δουλειά με την ομάδα. 

Βέβαια και στο ποδοσφαιρικό τμήμα περιμένουν τις εξελίξεις, τόσο για την τεχνική ηγεσία, όσο και για το πως θα κυλήσουν τα πράγματα την επομένη εβδομάδα. Το… μπαλάκι θα πάει στη Super League για το σημείο (και την αγωνιστική) που θα συνεχιστεί η δράση, όταν υπάρξει άρση της αποχής των διαιτητών. 

Αυτή τη στιγμή είναι ερωτηματικό αν θα μεταφερθεί η 14η αγωνιστική στο μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο ή αν θα μπει εμβόλιμα σε διαθέσιμες ημερομηνίες, που δεν είναι και πολλές. Το επικρατέστερο σενάριο θέλει να υπάρχει ποδοσφαιρική δράση ενδιάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά (28 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα), προοπτική που δεν απόλυτα σύμφωνες όλες τις ομάδες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ή στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News