Ενώνουν δυνάμεις για να σταθούν δίπλα στη Ραφαέλα στα Χανιά...

Αθλητισμός
Ενώνουν δυνάμεις για να σταθούν δίπλα στη Ραφαέλα στα Χανιά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eνώνουν δυνάμεις για ιερό σκοπό δύο αθλητικοί σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων Χανίων.

Ειδικότερα, ο Α.Σ. Beach Volley Αγ. Αποστόλων και η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας συμπράτουν για την ενίσχυση της Ραφαέλας Πιτσικάλη, τοποθετώντας κουμπαράδες, με το ποσό που θα συγκεντρωθεί ν’ αναμένεται να παραδοθεί στην οικογένεια της 20χρονης Χανιώτισσας.

Η κοινή ανακοίνωση από τους δύο χανιώτικους συλλόγους έχει ως εξής:

Η Χανιώτισσα Ραφαέλα Πιτσικάλη, 20 ετών, δοκιμάζεται από μία σπάνια μορφή καρκίνου τα τελευταία τρία χρόνια. Η πρώτη διάγνωση έγινε τον Ιούνιο του 2020 και αφού η 17χρονη, τότε, Χανιώτισσα είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν με έντονους πόνους και μικρή απόκριση στα αναλγητικά. Η διάγνωση άλλαξε όλη της τη ζωή: Σάρκωμα Ewing.

Έκτοτε, η Rafaela έχει υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, παρατεταμένη παραμονή στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ελπίδα» και χειρουργική επέμβαση στην Ελλάδα για την αφαίρεση του όγκου.

"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΦΑΕΛΑ ΜΑΣ"

Τον Οκτώβριο του 2021 παρουσίασε την πρώτη της υποτροπή, η οποία απαιτούσε δεύτερη χειρουργική επέμβαση και ακτινοθεραπεία.

Δυστυχώς, τον Μάιο του 2023, σημειώθηκε δεύτερη υποτροπή.

Μετά την απόφαση των γιατρών ότι δεν μπορούσε να γίνει περαιτέρω χειρουργική επέμβαση στην Ελλάδα, η οικογένεια της Rafaela αποφάσισε να αναζητήσει θεραπεία σε αντικαρκινικά κέντρα του εξωτερικού. Η πρώτη προγραμματισμένη επίσκεψή της είναι στο εξειδικευμένο Κέντρο Καρκίνου MD-Anderson στο Χιούστον των ΗΠΑ, στις 8 Αυγούστου 2023.

Ωστόσο, το κόστος μόνο αυτής της αρχικής επίσκεψης ανέρχεται σε 31.276 δολάρια, όπως επιβεβαιώθηκε από το Κέντρο Καρκίνου MD-Anderson. Η οικονομική επιβάρυνση αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.

Οι δυο σύλλογοι «Α.Σ beach volley Αγ. Αποστόλων» και η «Ακαδημία Νέας Κυδωνίας» πραγματοποιούν από κοινού δράση για την οικονομική υποστήριξη στην 20χρονη Χανιώτισσα.

Από τις 16 Ιουνίου έως και τις 07 Ιουλίου θα βρίσκονται κουμπαράδες τόσο στο ποδοσφαιρικό γήπεδο των Αγ. Αποστόλων όσο και στα γήπεδα beach volley, για την οικονομική υποστήριξη της Ραφαέλας!!!

Όσες και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να το κάνουν επίσης καταθέτοντας χρήματα στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, δικαιούχοι του οποίου είναι η Ραφαέλα Πιτσικάλη και η μητέρα της:

GR1601100640000006400476351 (Εθνική Τράπεζα)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News