Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. συγχαίρει για το τουρνουά στη μνήμη του Ντέμπη Ευαγγελινού

Αθλητισμός
Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. συγχαίρει για το τουρνουά στη μνήμη του Ντέμπη Ευαγγελινού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα έσοδα της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στο Σύλλογο «Ευ Ζω» …

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Φιλανθρωπικός Αγώνας στη μνήμη του αξέχαστου Ντέμη Ευαγγελινού με τα έσοδα από το τουρνουά να δίνονται στο Σύλλογο «Ευ Ζω». Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ με ανακοίνωση του συνεχάρη του συμμετέχοντες που τίμησαν έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στην κρητική καλαθοσφαίριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης:

“Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο, πραγματοποιήθηκε Φιλανθρωπικός Αγώνας ανάμεσα στις ομάδες Παλαίμαχοι Εργοτέλη – Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου, εις μνήμην του Ντέμη Ευαγγελινού. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του γιου του εκλιπόντος, Ρικάρντο, υπό την αιγίδα της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. με υποστηρικτές τον Εργοτέλη Γ.Σ., το Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου, το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, το Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα ήθελαν να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν όλους εκείνους που συμμετείχαν στον αγώνα αλλά και όσους παρευρέθηκαν σε αυτόν, τιμώντας έναν άνθρωπο που είχε προσφέρει ανιδιοτελώς την αγάπη του για την κρητική καλαθοσφαίριση αλλά και την κρητική διαιτησία.

Τα έσοδα της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στο Σύλλογο «Ευ Ζω» με σκοπό τη στήριξη του έργου του. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον κ. Ρικάρντο Ευαγγελινό για την πρωτοβουλία του αυτή”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News