Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης : "Επιχορηγήσεις ουσίας και όχι εργαλείο μικροπολιτικής τα ερασιτεχνικά σωματεία"

Αθλητισμός
Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης : "Επιχορηγήσεις ουσίας και όχι εργαλείο μικροπολιτικής τα ερασιτεχνικά σωματεία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης μεταξύ άλλων τόνισε ότι απόψε συζητάμε για τα προβλήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Και είμαι εδώ για να σας ακούσω αλλά και για να δεσμευτώ ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας

Αιχμηρός για τον τρόπο που ως τώρα αντιμετωπίζονται από το κράτος τα ερασιτεχνικά σωματεία εμφανίστηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ στο Ηράκλειο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης σε συνάντηση με παράγοντες του ερασιτεχνικού αθλητισμού σε ένα πολύ όμορφο στέκι της πόλης του Ηρακλείου. Μία συνάντηση που τίμησαν με την παρουσία τους ο Νίκος Τζώρτζογλου πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και πάρα πολύ αθλητικοί παράγοντες του νομού μας.

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης μεταξύ άλλων τόνισε ότι απόψε συζητάμε για τα προβλήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού. «Και είμαι εδώ για να σας ακούσω αλλά και για να δεσμευτώ ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας» ανέφερε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Μάλιστα στις δηλώσεις του ανέφερε ακόμη: «Τα ερασιτεχνικά σωματεία είναι οι στυλοβάτες του αθλητισμού, η κοιτίδα και το φυτώριό του. Όλοι εσείς οι παράγοντές του, πραγματικοί ακούραστοι εργάτες του αθλητισμού που προσφέρετε άδολα χρόνο, κόπο και χρήματα παλεύοντας με μία διαφορετική φιλοσοφία. Έχετε στο επίκεντρό σας τον αθλητισμό, τον πραγματικό εθελοντισμό, τη διάδοση αξιών και ιδανικών όπως η συνεργασία, ο υγιής ανταγωνισμός. Έχετε τα νέα παιδιά. Που θέλετε να έρθουν κοντά στον Αθλητισμό, να διδαχθούν από τις πολύτιμες αξίες του.

Πολλές φορές, όμως. Το έργο σας δεν έχει την απαραίτητη συμπαράσταση από την πολιτεία. Που οι τακτικές και οι έκτακτες επιχορηγήσεις της δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο εργαλειοποίησης μικροκομματικών επιδιώξεων και προσωπικής προβολής αλλά δίκαιη και ορθή ανταμοιβή των προσπαθειών σας.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, όλοι εσείς, προσφέρετε τους μεγάλους παίκτες που χειροκροτούμε στα γήπεδα. Και ως πολιτεία δεν σας οφείλουμε ένα απλό χειροκρότημα αλλά ασφαλώς πολύ περισσότερα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News