"Χρώμα Run" : Περισσότερα από 2500 άτομα στον πιο ... πολύχρωμο αγώνα

Αθλητισμός
"Χρώμα Run" : Περισσότερα από 2500 άτομα στον πιο ... πολύχρωμο αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη εμπειρία στη γιορτή του Αρκαλοχωρίου, με μοναδικές εκπλήξεις στη διαδρομή των 5 χλμ. και όχι μόνο...

H διασκέδαση, το κέφι, η μουσική και τα χρώματα κυριάρχησαν στο Χρώμα Run που φιλοξενήθηκε στο Αρκαλοχώρι με τη συμμετοχή 2500 και πλέον ατόμων κάθε ηλικίας! Ο αγώνας δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα αφού όσοι έλαβαν μέρος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαδρομή τρέχοντας, περπατώντας ή χορεύοντας. Οι διοργανωτές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αρκαλοχωρίου είχαν ετοιμάσει διάφορα happenings στα χρωματιστά 5 χιλιόμετρα, με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν την μοναδική αυτή εμπειρία που επέστρεψε μετά από τρία χρόνια.

Στον πιο χρωματιστό και διασκεδαστικό αγώνα του Αρκαλοχωρίου το ζητούμενο ήταν η απόλαυση και βέβαια ο σκοπός επετεύχθη αφού όλοι όσοι έλαβαν μέρος είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία ανεπανάληπτη γιορτή με χιλιάδες προσκεκλημένους.

«Η αλήθεια είναι πως το Αρκαλοχώρι ανυπομονούσε, ο κόσμος ανυπομονούσε, όλη η Κρήτη ανυπομονούσε… Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές, κάναμε sold out μία εβδομάδα πριν. Είμασταν άτυχοι εν μέρη αφού το Σάββατο ο καιρός δεν μας έκανε τη χάρη, όμως την Κυριακή ακόμη και μία ώρα πριν την εκκίνηση έκανε εγγραφές. Περάσαμε τα 2500 άτομα σαν συμμετοχές και τα 3200 άτομα περίπου μαζί με τους γονείς. Το «Χρώμα Run» είναι εδώ, επιστρέφει. Το Αρκαλοχώρι το είχε ανάγκη. Δώσαμε μία νότα χαράς και αισιοδοξίας στον τόπο μας που τον αγαπάμε, τον σεβόμαστε και όλα αυτά που κάνουμε ευχόμαστε ο κόσμος που μα επισκέπτεται να περνάει όμορφα», τόνισε στην «Ν.Κ.» o αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αρκαλοχωρίου Μαρίνος Παναγιωτάκης.

Στη διαδρομή του αγώνα υπήρχαν διάφορες εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες που δέχθηκαν… ανηλεή επίθεση χρωμάτων, μουσικά ακούσματα από συγκροτήματα και τους εκπληκτικούς Βatala Creta, σέρνοντας μάλιστα τον χορό όπου η περίσταση και η όρεξη το καλούσαν! Και βέβαια μετά το τέλος των 5 χλμ. ακολούθησε η συναυλία των “Walkman The Band”, παρασέρνοντας στους ρυθμούς τους το … πολύχρωμο κοινό!

Το μετάλλιο του αγώνα, δια χειρός Καίτης Μυκωνιάτη, έκλεψε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις αφού το χελωνάκι, έστειλε το μήνυμα της συμμετοχής με αργό ρυθμό για την απόλαυση κάθε στιγμής!

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Χρώμα Run στηρίζει το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου.

Δείτε το βίντεο της Κρήτη TV για το "Χρώμα Run": 

https://www.youtube.com/watch?v=H7opJdLa0cM?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News