Βόλεϊ: Περιμένει τις εξελίξεις στην Volley League και αποφασίζει ο Δανδάλης

Αθλητισμός
Βόλεϊ: Περιμένει τις εξελίξεις στην Volley League και αποφασίζει ο Δανδάλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκίνηση στην τελευταία συνάντηση της ομάδας

Φορτισμένο συγκινησιακά ήταν το κλίμα στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ για τη φετινή σεζόν αφού διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλητές, συναντήθηκαν για τελευταία φορά και έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς που δυστυχώς βρίσκει το συγκρότημα του Ηρακλείου να μην έχει επιτύχει τον στόχο της παραμονής στην Volley League.

"Παλέψαμε μέχρι και τον τελευταίο πόντο, μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που με ευχαριστεί. Δεν τα καταφέραμε αγωνιστικά, αλλά η εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια είναι αυτό που ήθελα να βλέπω όλη τη χρονιά. Παλέψαμε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Αν το είχαμε κάνει από το ξεκίνημα της σεζόν θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα", ανέφερε στους αθλητές ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.

Στη συνέχεια μίλησαν οι αθλητές, οι οποίοι εξέφρασαν την πίκρα τους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, ευχαρίστησαν τον Γιάννη Δανδάλη για όλα όσα τους πρόσφερε αλλά και για το γεγονός ότι ήταν δίπλα τους στις χαρές και τις λύπες.

Όπως είπαν καθοριστικοί παίκτες της ομάδας, αν η ομάδα είχε πετύχει την σωτηρία της, είχαν αποφασίσει να μείνουν και τη νέα σεζόν και να συνεχίσουν την προσπάθεια καθώς οι συνθήκες που παρέχει ο ΟΦΗ στους αθλητές, είναι σε υψηλό επίπεδο.

Στο ερώτημα, για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ, ο Γιάννης Δανδάλης, απάντησε στους παίκτες ότι θα περιμένει πρώτα τις εξελίξεις στην Volley League μέχρι τα τέλη Μαΐου, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, καθώς αρκετά ζητήματα είναι αυτή τη στιγμή, ανοιχτά.

Ο Γιάννης Δανδάλης, ευχήθηκε στους παίκτες υγεία και καλό καλοκαίρι.   Όπως είπε, δεν του αρέσουν οι αποχαιρετισμοί, αλλά το "εις το επανιδείν".

Tέλος το TAA ΟΦΗ Βόλεϊ συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League 2022-23. Συγχαίρει όμως και τον ΠΑΟΚ, για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε στους συγκλονιστικούς τελικούς οι οποίοι ανέβασαν πολύ ψηλά το επίπεδο του αθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News