Εντυπωσίασε ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» στο Πανελλήνιο Ολυμπιακής Πάλης Π/Κ

Αθλητισμός
Εντυπωσίασε ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» στο Πανελλήνιο Ολυμπιακής Πάλης Π/Κ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο μετάλλια και μία θέση στην Εθνική Κορασίδων...

Eντυπωσιακή παρουσία είχε η αποστολή του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ολυμπιακής Πάλης Παίδων - Κορασίδων αφού επέστρεψε με δύο πανελλήνια μετάλλια και μία ακόμα θέση στην Εθνική ομάδα.

Η Μαρία Βανδουλάκη Βάνδουλα αν και μικρότερη ηλικιακά, έλαβε μέρος -μετά από την παρότρυνση του προπονητή και θείου της Παράσχου Δεσκουλίδη και την έγκριση των γονέων της- στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U17 και κατάφερε με σπουδαίες νίκες να αποκτήσει το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 53kgr Κορασίδων και να κατοχυρώσει εκτός της θέσης που έχει ήδη στην Εθνική ομάδα Παγκορασίδων (U15) και μία ακόμα θέση στην Εθνική Κορασίδων (U17).

Ο Δημήτρης Διβινής δείχνοντας εμπιστοσύνη στις οδηγίες του προπονητή Παράσχου Δεσκουλίδη κι έχοντας ψυχραιμία και πίστη στον ίδιο του τον εαυτό κατάφερε να αποσπάσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 80kgr μέσω των ρεπεσάζ, ανατρέποντας στον μικρό τελικό το σκορ από 0-4 σε 6-4. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Διβινής απέκτησε το δικαίωμα εγγραφής στον ειδικό πίνακα διεκριθέντων αθλητών της Γ.Γ.Α. κι επομένως τα επιπλέον μόρια που αντιστοιχούν στην διάκρισή του για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο Σταύρος Τσάμπουρας αν και ξεκίνησε με μία πολύ καθαρή κι άνετη νίκη με σκορ 10-0, δυστυχώς δεν κατάφερε να συνεχίσει έτσι κι αποκλείστηκε στην πολύ δύσκολη κατηγορία των 65kgr.

Τέλος, ο Γιάννης Μιχελακάκης με λίγους μόνο μήνες ενασχόλησης με το άθλημα, έλαβε αξιοπρεπέστατα μέρος, αποκτώντας αγωνιστική εμπειρία για τις επόμενες διοργανώσεις.

Από τον Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» ευχαριστούν τον τοπικό σύλλογο «ΤΙΤΑΝ ΠΥΡΓΟΥ» και στον προπονητή του Αλέξη Κολιτσόπουλο για την εξυπηρέτηση και την διευκόλυνση σε ό,τι χρειάστηκε. Επίσης ευχαριστούν την Περιφέρεια Κρήτης για την χορηγία των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της αποστολής !

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News