Ποιοι δικαιούνται να πάρουν εισιτήριο για το Final-8 στα Αοράκια

Αθλητισμός
Ποιοι δικαιούνται να πάρουν εισιτήριο για το Final-8 στα Αοράκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΟΚ έκανε γνωστές τις πληροφορίες για τα εισιτήρια…

Τα ζευγάρια για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ έγιναν γνωστά και πλέον έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, με την ΕΟΚ να ενημερώνει το κοινό τι θα ισχύσει σχετικά τα εισιτήρια για τη διοργάνωση, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο από τις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου.

Όπως έγινε γνωστό, δικαίωμα αγοράς έχουν μόνο αθλητές (με τους κηδεμόνες τους), που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο ηλεκτρονικό μητρώο και όσοι παρακολούθησαν το καλοκαίρι τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας.

"Τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster. Οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μπορούν να κάνουν προκράτηση, κάνοντας αίτηση ενδιαφέροντος αναφέροντας παράλληλα την κατηγορία εισιτηρίων για την οποία ενδιαφέρονται. Να σημειωθεί πως το ένα εισιτήριο αφορά το σύνολο των επτά αγώνων που μπορεί να διεξαχθούν (τέσσερις προημιτελικοί, δύο ημιτελικοί, τελικός).

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

Κατηγορία 4: 69 ευρώ

Κατηγορία 3: 80 ευρώ

Κατηγορία 2: 99 ευρώ

Κατηγορία 1: 130 ευρώ

Κατηγορία Gold: 170 ευρώ

Κατηγορία Platinum 2: 239 ευρώ

Κατηγορία Platinum 1: 259 ευρώ

Δικαιούχοι των εισιτηρίων είναι όσοι αθλητές /αθλήτριες έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο ηλεκτρονικό μητρώο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης καθώς και ο/η κηδεμόνας που πραγματοποίησε την εγγραφή του ανήλικου αθλητή/αθλήτριας στο ηλεκτρονικό μητρώο και όσοι είχαν πάρει ηλεκτρονικό εισιτήριο για κάποιον ή κάποιους από τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με τη Λευκορωσία, την Τουρκία, την Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία, το Βέλγιο, τη Λετονία και το τουρνουά Aegean Acropolis.

Κάθε φίλαθλος μπορεί να κάνει προκράτηση για δύο εισιτήρια. Οι θέσεις θα δοθούν τυχαία, ανάλογα πάντα με την κατηγορία που έχει επιλέξει ο κάθε φίλαθλος, με βάση τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Η ασφάλεια των φιλάθλων είναι κύριο μέλημα της ΕΟΚ και γι’ αυτό το λόγο η λίστα με τις προκρατήσεις θα διασταυρωθεί με τη βοήθεια των αρχών. Επίσης, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο θα πρέπει μαζί με το εισιτήριο να επιδεικνύεται και η αστυνομική ταυτότητα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και επίσης όσοι ανήλικοι από τους δικαιούχους δεν έχουν ακόμα Αστυνομική Ταυτότητα να βάζουν στο πεδίο την λέξη ΠΑΙΔΙ.

Οι φίλαθλοι αναμένεται να λάβουν το εισιτήριό τους με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Κλείσε τη δική σου θέση με ένα απλό «κλικ» ΕΔΩ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News