Ο Μπέιλ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Αθλητισμός
Ο Μπέιλ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα μετά την κατάκτηση 5 Champions League και τριών πρωταθλημάτων έβαλε ο Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος ανακοίνωσε μέσω social media την άμεση αποχώρηση του από το ποδόσφαιρο.

"Μετά από προσεκτική και προσεκτική σκέψη, ανακοινώνω την άμεση αποχώρηση μου από το σύλλογο και το διεθνές ποδόσφαιρο.

Νιώθω απίστευτα τυχερός που πραγματοποίησα το όνειρό μου να παίξω το άθλημα που αγαπώ. Πραγματικά μου χάρισε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Το υψηλότερο από τα υψηλά πάνω από 17 σεζόν, που θα είναι αδύνατο να αντιγραφεί, ανεξάρτητα από το τι επιφυλάσσει το επόμενο κεφάλαιο για μένα.

Από την πρώτη μου πινελιά στο Southampton μέχρι την τελευταία μου με το LAFC και όλα τα ενδιάμεσα, διαμόρφωσα μια καριέρα κλαμπ για την οποία έχω τεράστια υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη. Το να παίζω και να κυβερνώ την χώρα μου 111 φορές ήταν πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Το να δείξω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους εκείνους που έπαιξαν το ρόλο τους σε αυτό το ταξίδι, μοιάζει σαν αδύνατο. Νιώθω υπόχρεος σε πολλούς ανθρώπους που βοήθησαν να αλλάξω τη ζωή μου και να διαμορφώσω την καριέρα μου με τρόπο που δεν θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ όταν ξεκίνησα στα 9 μου χρόνια.

Στους προηγούμενους ομίλους μου, Southampton, Tottenham, Real Madrid και τέλος LAFC. Όλοι οι προηγούμενοι διευθυντές και προπονητές μου, προσωπικό παρασκηνιακού δωματίου, συμπαίκτες, όλοι οι αφοσιωμένοι οπαδοί, οι ατζέντηδες μου, οι καταπληκτικοί φίλοι και η οικογένειά μου, ο αντίκτυπος που είχατε είναι

Οι γονείς μου και η αδερφή μου, χωρίς την αφοσίωσή σας εκείνες τις πρώτες μέρες, χωρίς τόσο γερά θεμέλια, δεν θα έγραφα αυτή τη δήλωση τώρα, οπότε σας ευχαριστώ που με βάλατε σε αυτόν τον δρόμο και για την αμέριστη υποστήριξή σας.

Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου, η αγάπη και η υποστήριξή σας με βοήθησαν. Δίπλα μου για όλα τα ψηλά και τα χαμηλά, κρατώντας με προσγειωμένο στην πορεία. Με εμπνέεις να γίνω καλύτερος, και να σε κάνω περήφανη.

Έτσι, προχωράω με προσμονή στο επόμενο στάδιο της ζωής μου. Ώρα αλλαγής και μετάβασης, ευκαιρία για μια νέα περιπέτεια...".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News