Σπουδαία παιχνίδια για την Κ16 Ηροδότου με ΑΕΚ και Ατρόμητο

Αθλητισμός
Σπουδαία παιχνίδια για την Κ16 Ηροδότου με ΑΕΚ και Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού θα συμμετάσχει στο Youth League..

Πολύ σπουδαία παιχνίδια αναμένεται να δώσει η Κ16 του Ηροδότου το σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (07/01) θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο τμήμα της Π.Α.Ε ΑΕΚ στις 15:00 στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα , κόντρα σε μια ομάδα η οποία διαπρέπει στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Παράλληλα , την Κυριακή, η Κ16 του Ηροδότου θα βρεθεί στο Περιστέρι, όπου θα αντιμετωπίσει την Κ16 του Ατρομήτου .

Δύο παιχνίδια απέναντι σε δύο ομάδες και ακαδημίες που βρίσκονται στο ανώτατο επίπεδο της χώρας μας , με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ηροδότου να έχουν την ευκαιρία να πάρουν πλούσιες εμπειρίες , αντιμετωπίζοντας ποδοσφαιριστές που αποτελούν το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα .Και όλα αυτά ενόψει του πρωταθλήματος YOUTH LEAGUE του αναπτυξιακού.

Την αποστολή συνοδεύουν ο προπονητής Κώστας Στεφανής καθώς και ο υπεύθυνος Ψιμόπουλος Κώστας.

Παρόντες επίσης θα είναι και μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μανώλης Λημναίος, η Αντιπρόεδρος Οικονομ. Κουντουράκη Ελένη και τέλος ο Γενικός διευθυντής του Ηροδότου Στέλιος Σωκιανός.

ΑΕΚ και ΗΡΟΔΟΤΟΣ έχουν στενές σχέσεις και έντονο το αίσθημα της Καταγωγή,, λόγω και των Προσφυγικών Ριζών,  καθώς το 2022 ήταν η χρονιά που συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News