Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Μπένετ – Super League 2

Αθλητισμός
Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Μπένετ – Super League 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Super League 2 κ. Λεωνίδα Λεουτσάκου και της επιτροπής που όρισε το Δ.Σ.(κ.κ. Νταβέλη /Α.Ε.Λ., Παπακωνσταντίνου /Νίκη Βόλου και Λυχναρά /Χανιά) με τον Επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Στιβ Μπένετ και τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης /Ανάπτυξης της Διαιτησίας κ. Σταύρο Μάνταλο.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία τους ενώ δεσμεύτηκαν τόσο για τακτική επικοινωνία αλλά κυρίως για δράσεις που θα βοηθήσουν στην βελτίωση της απόδοσης των Αξιωματούχων Διαιτησίας που ορίζονται στο Πρωτάθλημα της Super League 2 και θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο.

Ο κύριος Μπένετ παράλληλα αποδέχτηκε πρόσκληση του κ. Λεουτσάκου για να παρευρεθεί σε προσεχές Δ.Σ. της SL2.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στο αυστηρότερο πλαίσιο πειθαρχικών ποινών σε περιπτώσεις εσφαλμένων διαιτητικών αποφάσεων, στην προσπάθεια μείωσης του κόστους των εξοδολογίων που αφορούν στις μετακινήσεις των διαιτητικών ομάδων, στην προάσπιση των αρχών του «ευ αγωνίζεσθαι» (Fair Play) αλλά και στην περαιτέρω εκπαίδευση των ΠΑΕ της Super League 2 από την ΚΕΔ/ΕΠΟ αναφορικά με τους «Κανόνες του Παιχνιδιού»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News