ΟΦΗ: Σημαντική διάκριση για τον Κώστα Καζανάκη

Αθλητισμός
ΟΦΗ: Σημαντική διάκριση για τον Κώστα Καζανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια ιδιαίτερη βραδιά στα Χανιά όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από το Πολεμικό Ναυτικό, ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη  ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης τιμήθηκε για την προσφορά του ως επιχειρηματίας στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης, με το Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ να τον συγχαίρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συγχαίρει τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Κώστα Καζανάκη, για την σημαντική τιμητική διάκριση που έλαβε, στη μεγάλη μουσική εκδήλωση, που διοργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό στο κατάμεστο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στα Χανιά.

Η εκδήλωση ήταν ένα όμορφο ταξίδι στις μουσικές του Πολεμικού Ναυτικού με τίτλο «Τα Χανιά Γιορτάζουν».

Η εκδήλωση αποτέλεσε συνδιοργάνωση του δήμου Χανίων, της αντιπεριφέρειας Χανίων και του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης, με μουσική και τραγούδια από την ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου, από τις Ένοπλες δυνάμεις, αλλά και τις Αρχές της Κρήτης και όχι μόνο.

Την τιμητική πλακέτα στον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την προσφορά του ως επιχειρηματίας στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης, έδωσαν ο Στυλιανός Πετράκης, αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και ο Εμμανουήλ Πετράκης, προέδρος του Ναυτικού Μουσείου Χανίων.

Συγκινημένος από αυτήν την τιμητική διάκριση ο Κώστας Καζανάκης, ανέφερε:

"Θα πως σε όλους ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Θα είμαι μια ζωή κοντά στο Ναυτικό Μουσείο Χανίων".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News