Πόλο: Πολύτιμες εμπειρίες και δυνατά παιχνίδια για τους νεαρούς πολίστες του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Πόλο: Πολύτιμες εμπειρίες και δυνατά παιχνίδια για τους νεαρούς πολίστες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πολύτιμες εμπειρίες, αλλά και το γεγονός ότι δοκίμασαν τις δυνάμεις τους, απέναντι σε δυνατές ομάδες, ήταν το μεγάλο κέρδος, για την Κ15 της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, η οποία συμμετείχε σε δυνατό τουρνουά στο Βόλο, με ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Οι μικροί πολίστες του ΟΦΗ, είχαν απολογισμό 2 νίκες και 3 ήττες και την 7η θέση συνολικά στο τουρνουά, κάνοντας αξιοπρεπέστατη παρουσία.

Όπως δήλωσε ο προπονητής της Κ15 του ΟΦΗ, Νίκος Γιακουμάκης, "είναι σημαντικό για εμάς, να βλέπουμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε και πόσο ακόμα πρέπει να δουλέψουμε ώστε να φτάσουμε τους στόχους μας. Τουρνουά σαν αυτό, μόνο καλό μας κάνουν, μας βελτιώνουν και μας δίνουν ακόμα ένα κίνητρο να δουλέψουμε. Ήταν μια πολύτιμη εμπειρία για τα παιδιά μας, που έπαιξαν δυνατά παιχνίδια με καλές ομάδες από όλη την Ελλάδα. Είμασταν ανταγωνιστικοί όμως έχουμε ακόμα πολλά να διορθώσουμε ατομικά και ομαδικά".

Τα αποτελέσματα της Κ15 του ΟΦΗ στο Βόλο:

ΟΦΗ -Νηρέας Χαλανδρίου 13-9

ΟΥΚ Βόλου - ΟΦΗ 12-9

ΟΣΦΠ - ΟΦΗ 14-6

ΧΙΟΣ -ΟΦΗ 17-7

ΡΟΗ - ΟΦΗ 7-10

Για τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές στους αγώνες:

Λασηθιωτάκης , Βάλσαμος, Αμοναχάκης , Καλλεργης , Σαλούστρος Καραγιαννόπουλος, Φανταουτσάκης, Πολίτης , Γρύλος, Πατούνας, Δολαψάκης , Βελεγράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News