Α.Γ.Σ “ΤΑΛΩΣ” Ηρακλείου : Σπουδαίες διακρίσεις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας

Αθλητισμός
Α.Γ.Σ “ΤΑΛΩΣ” Ηρακλείου : Σπουδαίες διακρίσεις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσίασαν οι αθλήτριες του Α.Γ.Σ TAEKWONDO “ΤΑΛΩΣ” Ηρακλείου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWONDO I.T.F BULGARIA OPEN 2022.

Η Μαρία Χρυσουλάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 3 Dan Tull Νεανίδων και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Sparing Νεανίδων έως 46 κιλά

επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι είναι από τις κορυφαίες αθλήτριες της Ευρώπης.

Δυο χρυσά μετάλλια κατέκτησε η Μαρίνα Θεργιάκη, το πρώτο στην κατηγορία 3 Dan Γυναικών Gold Veteran και το δεύτερο στην κατηγορία Sparing εως 68 κιλά Γυναικών Gold Veteran . Επίσης πήρε και το κύπελλο MVP ως η καλύτερη Αθλήτρια Γυναικών στην κατηγορία Gold Veteran .

Την απονομή στη Μαρία Χρυσουλακη έκανε ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Βουλγαρικής ομοσπονδίας TAEKWONDO ITF Master Μαριο Μπογκντάνοφ και στη Μαρίνα Θεργιακη, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας TAEKWONDO ITF GM Μάκλ Προύιτ.

Οι επιτυχίες των δυο αθλητριών, δείχνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.

Ο προπονητής του .Γ.Σ TAEKWONDO “ΤΑΛΩΣ” Ηρακλείου, Ηλίας Τζανίδης δήλωσε ‘’πολύ ικανοποιημένος για τις επιτυχίες των δύο αθλητριών του σε μία διοργάνωση τόσο υψηλού επιπέδου’’

Ο επόμενος στόχος του Α.Γ.Σ TAEKWONDO “ ΤΑΛΩΣ” Ηρακλείου είναι η δυναμική παρουσία των αθλητών και αθλητριών του, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του KICK BOXING που θα διεξαχθεί στα Δυο Αοράκια στο Ηράκλειο της Κρήτης από 9 έως 11 Δεκεμβρίου 2022

Χάλκινο μετάλλιο ο Ηρακλειώτης Ανδρέας Τζανίδης

Άλλο ένα Ευρωπαϊκό μετάλλιο για τον Ηρακλειώτη πρωταθλητή Ανδρέα Τζανίδη, που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο της Πολίχνης. Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 3 Dan Tull Ανδρών, παραμένοντας σταθερά στο βάθρο των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Την απονομή στον Ανδρέα Τζανίδη έκανε ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ομοσπονδίας TAEKWONDO ITF Ελλάδος Master Μιχάλης Ζωγράφος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News