Επιτυχημένη ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού από τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Επιτυχημένη ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού από τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινό σημείο αναφοράς η πρόληψη, που σώζει ζωές…

Σε μία ακόμη εκδήλωση με έντονο κοινωνικό ενδιαφέρον που αγγίζει το ευαίσθητο θέμα του καρκίνου του μαστού, ο ΟΦΗ έδειξε το δρόμο…

Μέσω της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα VIP του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» το κοινό που παραβρέθηκε αλλά και εκείνο που παρακολούθησε μέσω live streaming, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τον καρκίνο του μαστού από έγκριτους επιστήμονες.

Κοινό σημείο αναφοράς η πρόληψη, που σώζει ζωές και θα πρέπει να περιλαμβάνεται στη ρουτίνα κάθε γυναίκας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού της.

Εισηγητές ήταν η Ειδική Ακτινοδιαγνώστρια μαστού, κ. Σταυριάνθη Βασιλάκη – Ασκοξυλάκη, ο χειρουργός ογκολόγος με εξειδίκευση στον μαστό, κ. Γιάννης Ασκοξυλάκης και η ηθοποιός, κ. Χαρά Ζαρωνάκη, η οποία αναφέρθηκε στην προσωπική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση εκπρόσωποι από την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου αλλά και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ. Μεταξύ των άλλων, το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι κυρίες Γεωργία Μηλάκη και Ρένα Παπαδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News