Συνάντηση Προέδρου Παραολυμπιακής Επιτροπής με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Αθλητισμός
Συνάντηση Προέδρου Παραολυμπιακής Επιτροπής με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το Παγκόσμιο Challenger Boccia 2023 που θα διεξαχθεί στη Κρήτη το 2023...

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Π.Ε.) και χρυσός παραολυμπιονίκης Γιώργος Καπελλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Τζαμούσης και το μέλος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και έφορος αθλημάτων Μανόλης Στεφανουδάκης επισκέφθηκαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη συνάντηση, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργου Πιτσούλη, συζητήθηκε η διεξαγωγή του Παγκόσμιου Challenger Boccia που θα γίνει στο Ηράκλειο τον Οκτώβριο του 2023.

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕ ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη για την σημαντική διοργάνωση που θα στηρίξει η Περιφέρεια Κρήτης, και αφορά την πρώτη διεθνούς επιπέδου για Αθλητές με Αναπηρία που έρχεται στην Ελλάδα και θα διεξαχθεί στη Κρήτη και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο στα «Δυο Αοράκια».

Οι κύριοι Καπελλάκης, Τζαμούσης και Στεφανουδάκης ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη της Περιφέρειας για την διεξαγωγή των αγώνων που αναμένεται να φιλοξενήσουν περισσότερους από 250 αθλητές, συνοδούς, διαιτητές, από ολόκληρο τον κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News