Σημαντικές επιτυχίες για τον Άτλαντα Ρεθύμνου

Αθλητισμός
Σημαντικές επιτυχίες για τον Άτλαντα Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνιστική δράση σε διάφορα μέτωπα για τους ποδηλάτες του Γιώργου Βαρβεράκη…

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει την αγωνιστική δράση ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου, σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες σε διοργανώσεις εντός και εκτός Κρήτης.

Οι ταλαντούχοι ποδηλάτες-τισσες, αρχικά, ταξίδεψαν ως τη Λέρο, όπου συμμετείχαν με τεράστια επιτυχία στο 3ο σκέλος του Εθνικού Κυπέλλου MTB, κατακτώντας δύο μετάλλια και αναμένεται να έχουν δυναμική παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο. Η Αθηνά Τζουλάκη κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των Νεανίδων, ενώ η Άρτεμις Ταταράκη πήρε το ασημένιο μετάλλιο στις Κορασίδες, η οποία και στον διασυλλογικό αγώνα του Σαββάτου (18/6) κατέκτησε ξανά την 2η θέση. Από την πλευρά του ο Γιάννης Χιώτης κατέλαβε την 5η θέση στους Εφήβους, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη μέση του αγώνα, ενώ απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βαρβεράκης από την παρουσία τους.

Παράλληλα, στις μικρές κατηγορίες, ο ΠΑΣ Άτλας συμμετείχε στον αγώνα MTB «Παπαγρηγοράκεια» που διεξήχθη στα Χανιά, αποδεικνύοντας πως διαθέτει παρόν και μέλλον. Οι αθλητές-τριες σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις, ενώ εξαιρετικό ήταν και το νέο ταλέντο, Δημήτρης Κοκολάκης, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας του Ρεθύμνου.

Να σημειώσουμε ότι η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο (25-26/6) με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Ανδρών – Γυναικών στη Δράμα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ «ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΑΚΕΙΑ» ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ:

Μίνι μεγάλα Κορίτσια

Τζουλάκη Ελβίρα 3η

Κουμιωτάκη Μαριλέτα 4η

Μίνι μεγάλα αγόρια

Γιακουμογιαννάκης Γιώργος 9ος

Παμπαίδων

Φλισκουνάκης Γιώργος 8ος

Μίνι μικρά αγόρια

Κοκολάκης Δημήτρης 4ος

Ορφανός Αντώνης 8ος

Φωτάκης Άγγελος 9ος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News