Δωρεάν στα σωματεία του Ηρακλείου το «Karteros Beach Sports Center»

Αθλητισμός
Δωρεάν στα σωματεία του Ηρακλείου το «Karteros Beach Sports Center»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Διοικούσα του ΕΑΚΗ γνωστοποίησε τις λεπτομέρειες της σχετικής απόφασης…

Στη διάθεση του κοινού του Ηρακλείου θα τεθούν οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του «Karteros Beach Sports Center» με τη Διοικούσα του ΕΑΚΗ να γνωστοποιεί τις σχετικές λεπτομέρειες με ανακοίνωση της. Αναλυτικά:

«Πρόσκληση ενδιαφέροντος χρήσης για τις εγκαταστάσεις «Karteros Beach Sports Center» σε όλα τα σωματεία του Νομού Ηρακλείου απέστειλε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) κ. Ελευθέριος Ζερβός.

Πρόκειται για πρόταση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, την οποία υλοποίησε η Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚΗ. Επικοινώνησε άμεσα την πρόθεσή της για δωρεάν παραχώρηση μέρους των εγκαταστάσεων , κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, για αθλητικές δράσεις, συνδεδεμένες με τα αθλήματα παραλίας.

Υπενθυμίζεται ότι αυτές τις ημέρες στο “Karteros Beadh Sports Center” διεξάγονται οι αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball Ανδρών – Γυναικών.

Οι υποδομές του «Karteros Beach Sports Center» θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα, έχουν φτιαχτεί για να εξυπηρετούν διοργανώσεις αθλημάτων άμμου και στόχος είναι να γίνουν επίκεντρο εγχώριων και διεθνών διοργανώσεων, ενώ παράλληλα θα δοθούν προς χρήση στην αθλητική κοινότητα του Ηρακλείου.

Η εγκατάσταση, που θα χτυπάει η καρδιά των Μεσογειακών Παράκτιων «Ηράκλειο 2023», περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή τέσσερα σύγχρονα γήπεδα άμμου (ένα κεντρικό με λυόμενες περιμετρικές κερκίδες χωρητικότητας 2.500 θεατών, δύο επιπλέον χωρητικότητας 500 θεατών συν ένα βοηθητικό), καθώς και ένα προθερμαντήριο.

Συμπληρώνεται από βοηθητικούς χώρους (αποδυτήρια, ντουζιέρες, ιατρείο, χώρο για έλεγχο ντόπινγκ, γραφεία διοίκησης, χώροι συνεντεύξεων, συναντήσεων και εργασίας δημοσιογράφων, προσωρινές εγκαταστάσεις τουαλετών κ.λπ_). Η εικόνα της περιοχής έχει αναβαθμιστεί με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου (ασφαλτόστρωση δρόμων, σήμανση, πάρκινγκ).

Στην επιστολή που στάλθηκε σε όλα τα σωματεία του Νομού Ηρακλείου, αναφέρεται ότι για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τον συντονισμό, τον προγραμματισμό και τους όρους χρήσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με:

Τα μέλη ΔΕ ΕΑΚ Ηρακλείου:

Μιχ. Αλεφαντινός: 6955-355955

Μαρία Τσικανδυλάκη: 6973-320403

Νίκη Χαζηπαππά: 6946-275306

Την Υπηρεσία ΕΑΚ Ηρακλείου:

Κων/νος Σακαράκης: 2810262580

Ζωή Αδαμάκη: 2810253723

• Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικά συμπληρωμένη την Αίτηση που σας επισυνάπτεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News