Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. για τον Ν. Ευαγγελινό

Αθλητισμός
Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. για τον Ν. Ευαγγελινό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανακοίνωση τους ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του Επίτιμου Προέδρου Ντέμη Ευαγγελινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. εκφράζουν την οδύνη τους για το χαμό του Επίτιμου Προέδρου του συνδέσμου μας κ. Ντέμη Ευαγγελινού.

Ο κ. Ντέμης Ευαγγελινός υπήρξε αθλητής καλαθοσφαίρισης από μικρή ηλικία και υπηρέτησε το χώρο της διαιτησίας από διάφορες θέσεις. Ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου μας, υπήρξε Διαιτητής Εθνικών Κατηγοριών, διαιτητεύοντας αγώνες μέχρι και την Β’ Εθνική Κατηγορία (σημερινή Α2), μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. καθώς επίσης και κομισάριος αγώνων Εθνικών Κατηγοριών. Πάντα δίπλα σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας αλλά και με όσους είχε συνεργαστεί, εντός και εκτός γηπέδων, με όρεξη και μεράκι για να βοηθήσει όποιον μπορούσε. Δεν είχε εγκαταλείψει ποτέ τα γήπεδα προσφέροντας ανιδιοτελώς την αγάπη του για την διαιτησία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη αυτής, πρεσβεύοντας πάντα τις αρχές και τις αξίες του. Τον χαρακτήριζε η ευγένεια, η καλοσύνη, το ήθος και η αξιοπρέπεια.  

Για την θλιβερή αυτή απώλεια, το σύνολο των διαιτητών και μελών του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του, στην οικογένεια και στον υιό του, μέλος του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. κ. Ευαγγελινό Ρικάρντο και τους εύχεται κουράγιο και δύναμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα παρευρεθεί αύριο Τρίτη στις 16:00 στις Πατσίδες Ηρακλείου για να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία. 

Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα καταθέσει το συμβολικό ποσό των 100€ εις μνήμην και μακαρία του εκλιπόντος, σε κοινωφελές ίδρυμα στην πόλη του Ηρακλείου.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News