Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Μ. Σηφάκης

Αθλητισμός
Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Μ. Σηφάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπέβαλλε χθες βράδυ την παραίτηση του

Την παραίτηση του ΠΑΟΚ υπέβαλλε αργά το βράδυ της Τρίτης ο Μάριος Σηφάκης με τους “ασπρόμαυρους” να την κάνουν αποδεκτή.

Ο νεαρός τεχνικός αργά το βράδυ της Τρίτης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Μπουμάκη και τον αντιπρόεδρο Στειακάκη, υποβάλλοντας την παραίτηση του από τον πάγκο των “ασπρόμαυρων”.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ δέχτηκε την παραίτηση του Σηφάκη και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αφού στόχος είναι να κλείσει το θέμα τις επόμενες ώρες ή ημέρες.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Έπειτα από συνάντηση που υπήρξε αργά εχτές το βράδυ ανάμεσα στον προπονητή της ομάδας μας κ. Μάριο Σηφάκη με τον πρόεδρο κ. Μπουμάκη και τον αντιπρόεδρο κ. Στειακάκη, ο κ. Σηφάκης δήλωσε την παραίτηση του από την θέση του προπονητή του ΠΑΟΚ η οποία έγινε αποδεκτή.

Ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΟΚ νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τόσο τον προπονητή όσο και τον άνθρωπο Μάριο Σηφάκη για την παρουσία του αυτούς τους 18 μήνες στην ομάδα προσπαθώντας και δουλεύοντας σκληρά καθημερινά για την υλοποίηση των στόχων που είχαν τεθεί από την πρώτη κι όλας μέρα της συνεργασίας που είχε ξεκινήσει από τις 1 Ιουνίου του 2020.

Φίλε Μάριε σου ευχόμαστε από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Ο ΠΑΟΚ από σήμερα θα αρχίσει τις επφαές για την όσο το δυνατόν συντομότερη πρόσληψη προπονητή τις επόμενες ώρες ή ημέρες. Δ.Σ. ΠΑΟΚ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News