Πέντε χορταστικά φρούτα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος

Υγεία
Πέντε χορταστικά φρούτα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι προτείνει διατροφολόγος για να χάσουμε βάρος - Δείτε ποια είναι τα πέντε χορταστικά φρούτα που θα βοηθήσουν στην απώλεια

Όταν ξεκινάμε μία δίαιτα πάντα δυσκολευόμαστε, καθώς η πείνα είναι έντονη και προσπαθώντας να αποφύγουμε αυτό καταλήγουμε να μην προσέχουμε τη διατροφή μας και να μην μπορούμε να χάσουμε τα περιττά κιλά.

Ωστόσο υπάρχουν κάποια φρούτα τα οποία είναι και πολύ χορταστικά και πολύ νόστιμα.

Ποια είναι αυτά;

Οι περισσότεροι διατροφολόγοι θα σας δώσουν την ίδια συνταγή: Είτε θέλετε να δώσετε μια ώθηση στον μεταβολισμό σας, είτε θέλετε να χάσετε βάρος είτε να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας, όλα έχουν με το να τρώνε υγιεινές τροφές μη επεξεργασμένες. Αυτό είναι κάτι πολύ εύκολο στη θεωρία αλλά πολύ δύσκολο στην πράξη.

Η Shauna Sacca, personal trainer και διατροφολόγος, πρόσφατα μοιράστηκε με το Popsugar τα πιο υγιεινά και χορταστικά φρούτα.

Μήλα

Είναι γεμάτα φυτικές ίνες πράγμα που βοηθάει στο να αισθάνεστε γεμάτοι.

Πορτοκάλια

Το πορτοκάλι περιέχει και φυτικές ίνες και πολύ νερό. Έτσι σας κρατάει ενυδατωμένους για πολύ περισσότερο.

Περιέχουν περισσότερες φυτικές ίνες από οποιοδήποτε άλλο φρούτο. Βάλτε τα στο γιαούρτι σας το πρωί ή στο απογευματικό σας τοστ.

Ρόδι

Πρέπει να περιέχεται σε κάθε δίαιτα λέει η ειδικός και μας προτείνει να το τρώμε για σνακ όλες τις ώρες της ημέρας.

Πεπόνι

Το πεπόνι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και χαμηλή σε ζάχαρη. Και μπορεί όταν το τρώτε να νιώθετε ότι τρώτε κάτι πολύ γλυκό αλλά στην πραγματικότητα τρώτε κάτι πολύ υγιεινό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News