«Οπτικά Eyelab»: Απολαύστε το καλοκαίρι υπεύθυνα

Υγεία
«Οπτικά Eyelab»: Απολαύστε το καλοκαίρι υπεύθυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προμηθευτείτε επώνυμα γυαλιά ηλίου για ένα ασφαλές καλοκαίρι, σε προσιτές τιμές

Τα γυαλιά ηλίου, εκτός από ένα αξεσουάρ καθημερινής χρήσης (μόδα), κρίνεται απαραίτητη η χρήση τους κυρίως για λόγους υγείας.

Αυτό γιατί μας προστατεύουν από την UV ακτινοβολία του ηλίου, η οποία είναι υπεύθυνη για πολλές παθήσεις, εκτός του δέρματος και των ματιών μας.

Πιο συγκεκριμένα, προκαλεί πιο άμεσα φωσφοκερατίτιδα, ενώ σε πιο χρόνιες παθήσεις περιλαμβάνονται ο καρκίνος, ο καταρράκτης, το πτερύγιο, η κερατοπάθεια κ.α.

Στο κατάστημα οπτικών EYELAB μπορείτε να προμηθευτείτε επώνυμα γυαλιά ηλίου (Zeus+ Διονε,Urban Owl, El Greco, Marchemma, RayBan, Guess, Sergio Tacchini, Scotch & Soda κ.α), των αντίστοιχων εταιρειών NEA OPTIKI S.A,ΒΑΙΡΑΜΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ κ.α, σε προσιτές τιμές, άριστη ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό μας, για ένα ασφαλές καλοκαίρι.

Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξετε φακούς ηλίου στον δικό σας σκελετό (degrade-δίχρωμοι, mirror-καθρέπτης, πολωτικοί κ.α)

Τέλος, μπορείτε να προσαρμόσετε την συνταγή του οφθαλμιάτρου σας σε φακούς ηλίου + οράσεως, μέσα από την βαφή(χρώμα)δικής σας επιλογής από το πλούσιο δειγματολόγιό μας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα επώνυμα μοντέλα μας 2021:

El Greco

Pepe Jeans

 Scotch & Soda 

Urban Owl

New arrivals

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News