Creta InterClinic: Έτοιμη για την θωράκιση της τουριστικής Κρήτης

Κρήτη
Creta InterClinic: Έτοιμη για την θωράκιση της τουριστικής Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη φορά που η τουριστική βιομηχανία βαδίζει χέρι χέρι με θέματα υγείας και συνάμα προληπτικά και υποστηρικτικά μέτρα

Τα νοσηλευτικά ιδρύματα της HHG: Metropolitan, Ygeia, Mhtera, Metropolitan General Λητω, Creta Interclinic, είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε την απολυτή εφαρμογή των κανόνων και την λήψη επί πλέον μέτρων ώστε :

  1. Να βοηθήσουμε ,στον τουριστικό τομέα ,την συνέχιση της επιτυχημένης από πολιτεία και επιστήμονες υγείας αντιμετώπιση της πανδημίας.
  2. Την θωράκιση και υποστήριξη του τουρισμού που για την χώρα είναι μια επιστημονική, κοινωνική και οικονομική πρόκληση.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που η τουριστική βιομηχανία βαδίζει χέρι χέρι με θέματα υγείας και συνάμα προληπτικά και υποστηρικτικά μέτρα.

Η εφαρμογή των κανόνων πρόληψης, στους ανθρώπους που θα φιλοξενηθούν στις ξενοδοχειακές δομές και σαφώς των εργαζομένων σ’ αυτές, όπως επίσης η περίθαλψη εφόσον χρειαστεί είναι το ζητούμενο για μας.

Βρισκόμαστε στην Κρήτη την τουριστική Μητρόπολη της Ελλάδος.

Η Creta Interclinic στην τρέχουσα σεζόν που ξεκινά επίσημα σε δυο εβδομάδες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προκλήσεων.

Έχουμε την στήριξη και υποστήριξη, αν χρειαστεί, των μεγαλύτερων μονάδων του ομίλου και των κορυφαίων επιστημόνων-συνεργατών, όπως :

1.Γ. ΣΑΡΟΓΛΟΥ καθηγητή λοιμοξιολογίας του ΕΚΠ

2.Α. ΤΣΑΓΡΗ καθηγητή - διευθυντή του εργαστήριου μικροβιολογίας του ΕΚΠΑ

  1. NICK EMM SOANAKIS καθηγητή -διευθυντή εργαστήριου μοριακής βιολογίας του ΕΚΠΑ
  2. GEORGE PANAGIOTAKOPOULOS καθηγητής λοιμοξιολογίας-αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ.
  3. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ διευθυντής της ΜΕΘ του METROPOLITAN HOSPITAL.

Όλοι οι παραπάνω μαζί με τους φορείς του τουρισμού της Κρήτης όπως ο πρόεδρος των ξενοδόχων, ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων, ο πρόεδρος των διευθυντών των ξενοδοχείων, οι ιατροί και τα ιατρικά κέντρα της τουριστικής περιφερείας θα "βρεθούμε" στην τηλεδιάσκεψη που οργανώνει η CRETA INTERCLINIC στο ξενοδοχείο IBIS στις 2 Ιουνίου και ώρα 13.30.

Για την θωράκιση της τουριστικής Κρήτης.

Για την επιστήμη και την οικονομία.

Για τον φιλοξενούμενο και τον εργαζόμενο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News